Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr nezaváhal


Branky


16

Rezerva Malše Roudné přivítala doma Boršov nad Vltavou a dokráčela si pro jasnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým má v posledních kolech velikou formu a znovu to potvrdila. První branku vstřelil Ladislav Nekvinda. Klid domácím dodal na kopačky krátce před koncem prvního poločasu střelec Lukáš Wohlgemuth, který proměnil pokutový kop.

 

Na začátku druhého poločasu se podařilo hostům snížit, když se trefil Tomáš Kéri. Zbytek zápasu už patřil domácím. Lukáš Wohlgemuth přidal dašlí dvě branky. Jednou se trefil Martin Vlk a Petr Volák. Lídr tabulky tak tři kola před koncem vede s náskokem dvou bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Pavel Cepák (trenér): „Do utkání jsme vstoupili dobře a ve 12. minutě jsme vstřelili Nekvindou po centru Bilase. Hru jsme měli pod kontrolou, přicházely další šance, které jsme neproměnili. Ve 43. minutě jsme přidali z penalty druhý gól Lukášem Wohlgemuthem. O poločase jsem hráče nabádal ke stejné aktivitě, což se povedlo, akorát jsme nepřidali další góly. Hosté snížili v 50. minutě a vzápětí mohli vyrovnat, kdy v tutovce zaváhal Havlíček. V tu dobu byla naše hra křečovitá, ale tlak jsme sílili, vytvořili jsme mnoho šancí, které vychytal brankář Budín. Třetí gól přidal Vlk a naše hra se s tím uklidnila. Poté jsme přidali ještě tři branky. Za zmínku stojí dva góly Wohlgemutha, které se jen tak nevidí. Utkání jsme dotáhli do vítězného konce. Hráčům děkuju za výkon, obzvlášť u Lukáše Wohlgemutha, který vstřelil hattrick. Pochválit musím hostujícího brankáře Budína a nestárnoucího Havlíčka.“




Sestavy


TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] - L. Skála [-] (67. P. Volák [-] ) , A. Goretki [-] , R. Jinšík [-] (46. M. Vlk [-] ) , D. Hrouda [-] , L. Wohlgemuth [-] , J. Tomášek [-] , R. Bilas [-] , F. Pazourek [-] (74. A. Stankay [-] ) , J. Klimeš [-] , L. Nekvinda [-] (84. J. Král [-] )

FK Boršov nad Vltavou
J. Budín [-] - P. Křemen [-] (53. F. Filištein [-] ) , F. Benhák [-] (75. J. Polomčák [-] ) , J. Havlíček [-] (85. U. Shantuov [-] ) , J. Zedek [-] , T. Kéri [-] , R. Řežáb [-] , J. Staněk [-] (71. R. Vavák [-] ) , J. Lísal [-] , S. Čutka [-] , T. Dvořák [-]

ŽK: 61. R. Bilas , 82. L. Wohlgemuth .
Hráči zápasu: D. Hrouda , L. Wohlgemuth - J. Havlíček , J. Budín .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - GRANEC Robert, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Skóre 24:1 z posledních dvou zápasů jasně vypovídá o chuti roudenských mladíků, byť šlo o zápasy s papírovými outsidery. Boršov už ale nebude tak snadným soustem. Věřím, že k vidění bude dobrý a vyrovnaný fotbal s několika góly na obou stranách, ale domácí jich prostě dají víc než dostanou a v cestě za prvenstvím si udělají další fajfku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Aleš Prokop
Tip experta: remíza

Boršov umí zahrát proti lepším týmům a svou bojovnosti to znepříjemnit. Benhák se zas trefí, má formu jako zvíře!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích