Loučovice vezou bod z Frymburka


Branky


43. K. Malák - 75. V. Matulík (p.)
23

Okresní souboj týmů, které nemají moc bodů nakonec skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy potřebují body. První poločas nabídl bojovný zápas a ke konci poločasu se prosadil domácí Karel Malák 1:0. Druhý poločas pokračovalo bojovné utkání a výsledkem byla červená pro hostujicího Lukáše Ardo. Loučovice to nezabalily a nebezpečnou hlavičku Dudla chytil domácí Vítek. Nakonec se Loučovice dočkaly branky. Nařízenou penaltu proměnil Vojtěch Matulík 1:1. Další branka už nepadla a tak si soupeři rozdávají po jednom bodu. 

Za týden jede Frymburk do Boršova. Loučovice přivítají doma rezervu Malše Roudné. 



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán):

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Body potřebujeme jako sůl, takže jsme rádi i za jeden, i když jsme v závěru sahali po třech. Na druhou penaltu v náš prospěch ale sudí neměl koule a Dudlovu gólovou hlavičku vytěsnil Mára Vítek. Domácí byli zdánlivě více na míči, ale hrozili jen ze standartek a byť jsme dohrávali poslední půlhodinu v deseti, troufnu si říct, že jsme si otočit zasloužili. Dobře zahrál Fejtek na beku, za domácí tradičně Šisler. Musím zmínit i překvapivě přívětivé klima v ochozech, na to úplně zvyklí z Frymburku nejsme... Ale pověstný klandr obsadili naši fanoušci, takže se "divadlo na zábradlí" tentokrát nekonalo.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - F. Fatura [-] - O. Malák [-] , J. Ribár [-] , S. Budík [-] , K. Malák [-] , J. Šisler [-] , M. Králik [-] (63. A. Točík [-] ) , M. Račák [-] , T. Kaňa [-] , D. Račák [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - V. Hammer [-] (56. T. Dostál [-] ) , L. Ardó [-] , V. Matulík [-] , M. Toman [-] , M. Koutský [-] , M. Somolík [-] , V. Dudla [-] , J. Beran [-] (82. J. Matulík [-] ) , J. Fejtek [-] , R. Šedivý [-] (68. J. Peltán [-] )

ŽK: 25. D. Račák , 90. A. Točík - 31. L. Ardó , 37. V. Hammer , 44. M. Koutský , 60. J. Fejtek , 83. M. Toman , 90. J. Matulík . ČK: 62. L. Ardó .
Hráči zápasu: J. Šisler - J. Fejtek .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 5. 2022 20:06
Rozhodčí jasně podmázlej od Domácích!
14. 5. 2022 23:50
Hodnocení zápasu
14. 5. 2022 22:25
Dobry zapas, brankar na picu, jinak v poho, Frymburk meli karbanika v kapse, 500 kc pred zapasem videl sem do kapsy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Loučky jsou na tom bídně. V sestupových vodách už ale začíná být namočen i Frymburk a tak v derby půjde o hodně. Domácím ale pomůže vlastní prostředí i diváci.

Tip experta: výhra domácích

Proti nám Frymburk ukázal že nemá špatnej tým. Takže si myslím že doma Loučovice porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích