Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr nezaváhal


20

Lídr tabulky přivítal na svém hřišti fotbalisty Sk Větřní. První poločas branka nepadla, ale v tom druhém nadělila domácí rezerva hostům sedm branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas domácí tým nenašel recept na hostujicí obranu, ta i přes početné absence držela remízu 0:0. Před odchodem do kabin ovšem obdržel červenou kartu Petr Podskalský a hosty čekal těžký druhý poločas. 

Druhý poločas už hostujicí tým neměl sílu vzdorovat šikovným domácím mladíkům. Domácí dostal do vedení kanonýr Dominik Šrámek. Na něho navázal Pavel Trnka, Artur Goretki a Filip Pazourek. Po patnácti minutách druhého poločasu tak bylo rozhodnuto. Svou druhou branku vstřelil Dominik Šrámek. Šestou branku přidal Jan Tomášek a sedmou Lukáš Wohlgemuth. Domácí rezerva tak vede tabulku o dva body před Kamenným Újezdem a za týden ji čeká Sk Mladé. Větřní je v klidném středu tabulky a za týden přivítá doma Sedlec. 



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Pavel Cepák (trenér): „Do první půle jsme vstoupili aktivně, vytvořili jsme si několik gólovek, které jsme ale neproměnili. Hosté hráli vyrovnanou partii. Ve 44. minutě hosté obdrželi červenou kartu, což jim uškodilo. O poločase jsem hráčům říkal, aby dali do koncovky klid, nabádal k většímu pohybu. Ve 46. minutě jsme vstřelili první branku, což nás uklidnilo a hned poté jsme přidali další gól. Hru jsme měli pod kontrolou a během dvaceti minut v druhé půli jsme vstřelili dalších pět branek a utkání vyhráli. Musím přiznat, že je pro soupeře tento výsledek krutý. Hráčům děkuju zvlášť za druhý poločas, kdy vstřelili sedm branek.“ Zdroj: https://www.malseroudne.cz/

SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Co k tomu říct. Den před tím dohrávka ve Frymburku, problémy se sestavou a po Frymburku mínus další 3 lidi, takže museli hrát kluci, kteří mají i víc, než rok pauzu. Věděli jsme, že nás čeká mladý a kvalitní soupeř a musíme držet co nejdéle se soupeřem dobrý výsledek, jinak se to sesype a přijde na řadu i únava z druhého dne. Bohužel první poločas kluci opravdu bojovali a plnili co jsme si řekli. Ve 43 minutě přišla pro nás červená karta a to bylo nejspíš osudným, pro zbývající část zápasu. I když jsme si v kabině řekli, že musíme vydržet prvních 15 minut, že to bude nejdůležitější, tak jsme sotva dosedly na střídačku a prohrávali 2:0. Zase zbytečné chyby. To nás úplně položilo, na kluky padla deka a v deseti lidech a v nohách prakticky všichni zápas z předešlého dne. Už to bylo úplně odevzdaný a takzvaný kopání do mrtvol. Soupeř nám nasypal 7 buchet a bylo hotovo. Těžko můžu vyčítat něco klukům, kteří nám šli pomoc, aby jsme dali aspoň nějak lidi dohromady. Prostě jsme dostali velikonoční nadílku ,dva zápasy, dva poločasy, skóre 0:11 je hrozný, ale nejde o život. Musíme přijmout porážky a připravit se na Sedlec, kde už to personálně snad bude lepší.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - M. Neckář [-] (54. M. Michálek [-] ) , L. Wohlgemuth [-] , P. Trnka [-] , A. Goretki [-] , D. Šrámek [-] (80. J. Rezek [-] ) , P. Volák [-] (50. T. Zýka [-] ) , F. Pazourek [-] (59. A. Stankay [-] ) , R. Jinšík [-] , D. Hrouda [-] , J. Tomášek [-]

SK Větřní
M. Votýpka [-] - D. Peroutka [-] , M. Ješina [-] , J. Dušek [-] , J. Dvořák [-] - L. Konečný [-] , T. Hromada [-] (66. J. Fleischmann [-] ) , P. Podskalský [-] , P. Kotlár [-] - M. Vávra [-] - J. Seltsam [-] (54. R. Weinhard [-] )

ŽK: 27. M. Neckář , 63. D. Šrámek - L. Konečný . ČK: 44. P. Podskalský .
Hráči zápasu: L. Wohlgemuth , D. Šrámek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Svoboda Jan - ŠŤASTNÝ Radek, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Šimon Hošna
Tip experta: výhra domácích

S Větřní si poradíme a budeme brát 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích