Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd doma nezaváhal


19

Kamenný Újezd přivítal domu rezervu Trhových Svinů a nedal jí žádnou šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl už v páté minutě po standartce, kdy se hlavou prosadil kapitán Aleš Černý. Ve 22. minutě dostal balon za obranu Kubíček a propalil golmana střelou na bližší tyč. První půli zakončil svým gólem Dvořák, když dostal balon za obranu, obehrál golmana a zakončil do prázdné. Druhou půli byl při chuti Dvořák, což potvrdil vstřelením dalších dvou branek. Zvlášť při druhým gólu zachoval chladnou hlavu, balon si ještě před golmanem zasekl a opět zakončil do prázdné. Další gól ke konci přidal Kubíček, který střelou z vápna propalil golmana a Aleš Černý, který svou bojovností dopravil balon na po druhé za zády golmana.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Aleš Prokop (hráč): Zaslouženě jsme vyhráli. Kdyby první půle skončila 7:2, tak by se nikdo nemohl divit. Zahodili jsme spoustu dalších šancí.

TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaromír Vodička (trenér): Druhý celek tabulky potvrdil papírové předpoklady favorita utkání. Už v prvním poločase nám dal tři góly a prakticky bylo rozhodnuto. Ve druhém poločase si ještě domácí parádně zastříleli a postupně navýšili skóre na 7:0 a to ještě spoustu jasných šancí neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Oliva [-] - M. Štemberk [-] , M. Sadloň [-] , D. Průdek [-] , M. Samborský [-] (46. M. Sládek [-] ) - P. Dvořák [-] (75. V. Žondecký [-] ) , A. Prokop [-] , M. Špát [-] , A. Černý [-] , V. Kotalík [-] (60. J. Rožboud [-] ) - K. Kubíček [-] -

TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Krauskopf [-] - V. Pavel [-] , P. Chromčák [-] , L. Rolínek [-] (73. J. Vodička [-] ) , V. Brožka [-] , V. Hruška [-] , J. Kostohryz [-] , J. Kaprál [-] (63. J. Gažák [-] ) , M. Smoleň [-] , J. Šafránek [-] , M. Popovič [-]

Hráči zápasu: M. Sadloň , A. Černý , P. Dvořák - M. Smoleň .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novák Roman - AMBROŽOVÁ Hana, FLOREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady nejspíš čistá jedna . Kameňák je v pohodě a doma neztratí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích