3:1
(2:0)
66. L. Koňarík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučovice zabraly a porazily doma Sedlec


Branky


29. Z. Chupík , 38. R. Šedivý , 70. V. Matulík (p.) - 66. L. Koňarík (p.)
19

Po týdnu pauzy, zapříčiněnou sněhovou nadílkou, se opět naplno rozjela 1.B třída. Sedlec nastoupil ve slepené sestavě na půdě Vltavanu Loučovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Rozhodčí Rothschedl za aprílového počasí zahájil utkání v 16:30. Úvod utkání byl vyrovnaný a přinesl spoustu ztrát míče ve středu hřiště. Časem se hra obou týmů zpřesnila, ale nepřinesla žádnou vyloženou šanci. Po půl hodině hry zdánlivě nenápadná akce domácího Vltavanu však skončila gólovou střelou. Z dlouhého nákopu z přímého kopu těžil na pravém křídle Matulík, přihrál pod sebe na kraj vápna, odkud se utaženou střelou na zadní tyč prosadil Zdeněk Chupík - 1:0. Za necelých 10 minut se povedlo Loučovicím opět skórovat. Po zaváhání sedleckého stopera získal balón Radek Šedivý a střelou mezi nohy sedleckého brankáře navýšil vedení Vltavanu na 2:0. Tímto výsledkem první dějství také skončilo.   Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří měli více ze hry a tlačili se za první brankou. Paradoxně ale mohli skórovat domácí, kteří po jedné ze sedleckých akcí šli do protiútoku tři na jednoho, ale přihrávku na volného útočníka zmařil na poslední chvíli vracející se krajní záložník hostí. Tlak Sedlece se stupňoval a gól visel ve vzduchu, to si dobře uvědomovali i domácí. Obrovskou šanci měl Reindl, který obešel vyběhnuvšího brankáře domácích, ale střelou z dobrých 20 metrů jen těsně minul opuštěnou branku Vltavanu. V 66. minutě už se ale hosté dočkali. Koňarík byl ve vápně faulován a sám pokutový kop proměnil -  2:1. Hosté se však nechali zbytečně po snížení vyprovokovat, a to zapříčinilo ustálení tlaku. Domácí tak rázem měli více ze hry za což byli odměněni v 70. minutě, kdy sedlecký stoper skluzem ve vápně zfauloval domácího útočníka. Míč si na značku pokutového kopu postavil Vojtěch Matulík a pohodlně uklidil na 3:1. Zbývajících dvacet minut už moc fotbalové krásy nepřineslo. Hra se kouskovala zjevnými fauly, auty a neustálým dohadováním obou týmů. Rozhodčí tak utkání za stavu 3:1 po 90 minutách ukončil.

Zdroj: http://sksedlec.klubweb.cz/

Zápas z pohledu Loučovic

Začátek zápasu provázela spousta nepřesností na obou stranách. Po úvodní nemastné půlhodině našel Koutský pěkným pasem V. Matulíka, který se neméně pěkně uvolnil na křídle a předložil míč Z. Chupíkovi a ten svým prvním loučovickým gólem poslal domácí do vedení. Pár minut na to si na vápně Šedivý zkušeně počíhal na chybu obránce při rozehrávce a procedil míč skrz brankáře hostů na 2-0. I on si připsal první branku v novém dresu. Sedlec byl nebezpečný pramálo.

 

V druhém poločase se hosté dostali pouze k hlavičce Reindla, se kterou si poradil brankář Hüttner a k letu ve vápně Koňaríka po chybě obrany, za který byl nařízen pokutový kop. Ten sám (ne)faulovaný proměnil a snížil na 2-1. Čtyři minuty nato zavedl míč do šestnáctky Somolík, byl sražen a Matulík vrátil z další penalty domácímu Vltavanu dvoubrankové vedení, na kterém se do konce již nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Tradičně jsme při všech zraněních a z mnoha dalších důvodu honili hráče, abychom nastoupili alespoň ve třinácti lidech. Výzvu pomoci vyslyšel generál v záloze Milan Somolík, jenž společně s Vojtou Matulíkem a Zděndou Chupíkem patřil k nejlepším na place. Problémy se sestavou měl i Sedlec a odpovídala tomu předváděná hra. Šanci jsme ale měli víc, byli jsme hbitější a vyhráli zaslouženě. Připisujeme tak velmi důležité tři bod

SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Na hřišti v Loučovicích jsme toho více nepředvedli, než předvedli. Co se nám dařilo dokonale bylo nahrát domácím téměř na všechny brankové situace a sami na loučovického brankáře vlastně ani pořádně nevystřelit. Ale ani domácí, kromě jedné střely za vápnem a gólových momentů, žádnou větší šanci neměli. Nicméně je pravda, že si body zaslouží, branky vstřelily, byli bojovnější a ve hře na tom byli o chlup lépe. My, pokud se neprobereme, tak s takovýmto výkonem neporazíme vůbec nikoho.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - R. Šedivý [-] (46. J. Laně [-] ) , M. Koutský [-] , L. Ardó [-] , V. Matulík [-] , B. Bäuml [-] , M. Somolík [-] , J. Peltán [-] , Z. Chupík [-] , J. Černý [-] (85. V. Hammer [-] ) , M. Zayml [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - V. Reitinger [-] , V. Kozel [-] , M. Pešek [-] , D. Reindl [-] , L. Bašar [-] , M. Samohejl [-] (73. O. Voráček [-] ) , Z. Rýpar [-] , M. Pešek [-] , M. Peterka [-] , L. Koňarík [-]

ŽK: 34. L. Ardó , 77. M. Somolík - 83. O. Voráček .
Hráči zápasu: Z. Chupík , V. Matulík , M. Somolík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ROTHSCHEDL David - PÁNEK Milan, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Loučky musí přidat,aby se nemuseli strachoval o udržení. Věřím,že zápas zvládnou a body zůstanou doma.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích