0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 11:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na úvod jara muži podlehli Boršovu hubeným výsledkem


Branky


14

Domácí Chvalšiny během zimní přestávky ve svém týmu udělaly řadu změn. Ty se týkají nejen hráčského kádru, ale zejména střídačky, kdy se jich coby nový lodivod ujal tamní rodák Peter Fábián. Ten při převzetí svých nových svěřenců přílišně nevěřil, že za měsíc a půl dokáže udělat takový progres, jímž se nyní A – mužstvo Sokola prezentuje, proto byl po prvním jarním mistrovském klání příjemně překvapen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Chvalšiny od začátku utkání soupeře dobře napadaly, nedávaly mu mnoho času na kontakt s balonem a z toho pramenil odraz hry, který se po většinu utkání odehrával na obranné polovině Boršova. Rychlá kombinační snaha domácího celku nutila hosty chybovat, jenomže gólových příležitostí diváci prvního jarního mistrovského utkání viděli opravdové minimum. Nejvíce vzrušení přinesla až závěrečná čtvrthodina úvodního dějství, jenže na pobídku z pravé strany, která pouze prosvištěla malým vápnem, nikdo z Chvalšinských zareagovat nestihl. A protože ani jeden z brankářů neměl mnoho možností ani důvodů zasahovat, do kabin oba soupeři odcházeli za bezgólového stavu.

Radek Řežáb rozhodl o výhře hostí

Po změně stran chtěl domácí tým pokračovat ve své aktivní hře, jenomže do hry se oproti první půli začal průběžně dostávat Boršov, z jehož snahy ústilo několik nepřesných zakončení. Nebezpečné situace si naopak vydobyl Sokol. Ten při své snaze nutil Budína k nelehkému zakročení a zejména Fučíkův pokus ze sedmdesáté minuty měl gólové parametry, choutky k oslavě místním hráčům překazil až brankář hostí, jenž se dokázal natáhnout a míč z volného prostoru vytěsnil.

Časomíra se překlenula až do závěrečné desetiminutovky, která rozhodla o osudu zápasu. Defenziva Chvalšin se v situaci špatně domluvila, čehož využil Radek Řežáb v samostatném úniku. Stoprocentní příležitost hostů nedokázal zažehnat ani vybíhající Kamenský a jmenovaný boršovský útočník měl při zakončení do prázdné brány snadnou úlohu a ve třiaosmdesáté minutě zařídil změnu průběžného výsledku.

Hosté si závěr utkání zkomplikovali vyloučením po dvou žlutých kartách v krátkém časovém sledu a přestože se Chvalšiny odhodlaly k závěrečnému náporu, který doprovidila i jedna standardní situaci z poza hranice pokutového území, nebylo jim přáno se gólově prosadit a do jarní části sezóny vstoupil Sokol hubenou porážkou.

Zdroj: Imrich Hrabovský - TJ Sokol Chvalšiny



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Peter Fábián (trenér): Ačkoliv hrací plocha ještě není v ideální formě, odvedli jsme dobrý výkon. Kluky musím v první řadě pochválit za jejich bojovnost a obětavost, kterou na hřišti nechali. Tým jsem přebíral během zimní přestávky a neměl jsem úplně stoprocentní důvěru v to, že za měsíc a půl budeme moci konkurovat středním a vyšším patrům tabulky nebo je dokonce přehrávat. Nemám obavu, že bychom soutěž nedokázali zachránit. Dobře hrály všechny řady. Vzadu si rozhodně zaslouží mé uznaní Pepa Motz s Tomášem Holasem, kteří i ve svém věku dokáží odolávat tlaku o generaci mladším klukům, načež byl dobrý výkon patrný i v záloze a útoku. Bohužel utkání v náš neprospěch rozhodla jedna hrubá chyba, kterou Boršov potrestal gólem. Po vyloučení soupeře jsme se odhodlali k závěrečnému tlaku, který ještě ozdobila standardka z nebezpečné pozice, ale zvrátit prohru se nám tentokrát bohužel nepodařilo. Do Sedlece ale budeme odjíždět s klidnou hlavou a odhodláním zvítězit.




Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
M. Kamenský [-] - L. Fučík [-] , V. Aust [-] (72. J. Doubrava [-] ) , R. Kaprál [-] , M. Postl [-] (82. J. Klíma [-] ) , J. Fic [-] , V. Decarli [-] (54. J. Decarli [-] ) , T. Holas [-] , P. Zwifelhofer [-] , D. Lamač [-] , J. Motz [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Budín [-] - J. Šefčík [-] (71. P. Křemen [-] ) , J. Macík [-] , V. Čuřík [-] , T. Kéri [-] , J. Havlíček [-] (73. J. Zedek [-] ) , J. Šimeček [-] (88. M. Litvan [-] ) , J. Lísal [-] , R. Řežáb [-] , R. Kofroň [-] (76. L. Soukup [-] ) , T. Dvořák [-]

ŽK: 66. R. Kofroň , 67. J. Šefčík , 85. V. Čuřík , 90. J. Lísal . ČK: 86. V. Čuřík .
Hráči zápasu: T. Holas , J. Motz .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ROTHSCHEDL David - MRÁZ Marek, MATOULEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

V podzimní části Boršov na domácí půdě porazil Chvalšiny a myslím, že tomu nebude jinak ani na půdě Chvalšin.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů