Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice sahají po poháru! Velešín nekladl odpor


Branky


20

V letošní sezoně nebudou Semice hůře jak druzí a prvenství mají ve svých rukou! Po zaváhání obou týmů ze špičky a vysoké výhře ve Velešíně se dostaly Semice do čela tabulky. V posledním kole hostí Roudné, pokud Sviny porazí doma Kaplici, musí Semice k zisku pohárů získat minimálně bod. Poslední kolo tak bude velmi napínavé!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Do zápasu hosty dostal David Buchtele, který nastoupil po vleklém zranění poprvé na jaře a hned prvním dotekem v zápase uklidil na zadní tyči centr Luďka Zborníka. Pak Semičtí ale polevili a nechali domácí vyrovnat nedůrazem v obranné fázi. Po polovině poločasu přišla parádní semická šestiminutovka, která prakticky rozhodla o výhře. Nejprve Jakub Hrala zakroutil míč až do branky a poté přišly rychlé akce po stranách a následná zakončení Filipa Blažka a Marka Valacha dala favoritovi střenutí klid do poločasové přestávky.     Ve druhé půli domácí zalezli, tlačili se dopředu, snažili se snížit výsledek a hostům se otevírala okénka v obraně na rychlé brejky. Dlouho se ale nemohli prosadit, až v 71. minutě se po narážečce s Jakubem Formanem prosadil tváří v tvář brankářovi hostí Jakub Keclík. V závěrečné desetiminutovce využil ještě svoji rychlost Igor Antony a krátce před koncem dostal nabídku před prázdnou branku Marek Valach, který zpečetil vysokou výhru.   ZDROJ: FB FC AL-KO Semice


Ohlasy k zápasu



FC AL-KO Semice
Marcel Nousek (trenér): připravujeme



Sestavy


FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - V. Biňovský [-] (57. D. Mendel [-] ) , M. Hronek [-] , K. Zatloukal [-] , P. Zeman [-] , J. Schmidtmayer [-] (46. J. Severa [-] ) , F. Zimek [-] , T. Jirský [-] , S. Šálek [-] , R. Šebesta [-] (40. A. Řebík [-] ) , D. Přibyl [-]

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - F. Blažek [-] , L. Zborník [-] , D. Buchtele [-] , D. Šourek [-] , L. Holub [-] (76. I. Antony [-] ) , M. Valach [-] , M. Císařovský [-] , J. Hrala [-] (67. J. Forman [-] ) , J. Keclík [-] , J. Řezáč [-] (56. P. Šindelář [-] )

ŽK: 67. I. Antony , 69. M. Císařovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LEIŠ Filip - KŘÍŽ Karel, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů