Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 10:15

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v první půli, půst ve druhé. Táborsko bere tři body, v 8. minutě vedlo 3:0


Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Úvod utkání si museli hosté připadat jak v hororovém filmu, když domácí nastoupili k velké ofenzívě a hned v první minutě Thioub trefil hlavou břevno. Ve 4. minutě po přízemním centru z pravé strany zakončuje zcela osamocený Thioub k tyči - 1 : 0. V 6. minutě po kombinační akci na levé straně dává Škrleta góla z penaltové vzdálenosti - 2 : 0. V 8. minutě Činčura se prosadil po centru z levé strany a zvyšuje na 3 : 0. Až po této kanonádě se hosté herně zvedli a domácí už do takových velkých  gólovek moc nepouštěli i když se k zakončení několikrát ještě dostali, což už stačil brankář Kozlík pokrýt. V 19. minutě se Máška dostal k tečovanému centru a snižuje na 3 : 1. V 31. minutě se domácí ještě jednou prosadili a to Škrleta po zavánějícím ofsajdovém postavení a navyšuje skóre na 4 : 1. V závěru poločasu ve 45. minutě byl při zakončení sražen Zahrádka a nařízenou penaltu Rozhoň bezpečně proměnil a snížil na 4 : 2.  

Druhý poločas

Druhý poločas byl víceméně o taktickém boji a brankových příležitostí bylo poskrovnu na obou stranách a tak rozhodl o výsledku začátek utkání, který hosté hrubě nezvládli. Domácí výhra byla zcela zasloužená.

Stats

Rohy :     5 : 6

Střely na branku :  11 : 3

Střely celkem:  21 : 11

AUTOR: J. Cibulka



Sestavy


FC MAS Táborsko B
P. Lukeš [-] - M. Škrleta [-] (90. M. Jelen [-] ) , J. Kubovský [-] (64. M. Brabec [-] ) , R. Trantýr [-] , L. Jansa [-] , M. Thioub [-] (64. J. Zeman [-] ) , F. Kabeš [-] , J. Činčura [-] (46. M. Ott [-] ) , K. Chotovinský [-] , J. Větrovský [-] , J. Pajer [-] (46. L. Koblasa [-] )

FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - J. Šourek [-] (84. P. Rojík [-] ) , O. Chalupa [-] , D. Staněk [-] , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] , K. Krejčí [-] , D. Petráň [-] (14. M. Čapek [-] ) , R. Zahrádka [-] (56. J. Nosek [-] ) , F. Funda [-] , D. Míčka [-] (46. T. Zelenka [-] )

ŽK: 74. L. Jansa , 86. M. Ott - 65. F. Funda .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Pravda Luboš - PŘIBYL Jan, ALBERT Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tento zápas nabízí zajímavou konfrontaci sil. Táborská rezerva doma vyhraje v dobrém utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích