Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

7.0

Červené Pečky kouzla zbavené


Branky


35. P. Bradáč , 40. J. Novák , 45. D. Kočí (p.) , 56. D. Kočí (p.) , 60. J. Novák - 79. J. Svoboda
13

Tak jak Čepečky nádherně začaly jaro, tak druhou polovinu jara si za ráměček nedají. Další porážka, tentokrát v Nučicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na remízu, ale Nučice byly efektivnější

Utkání komentuje Jan Vedral (NUČ)     První poločas skončil sice 3:0, ale mohlo to být klidně 3:3. Hosté z Peček měli slušné šance, ale buď je vychytal Rybák nebo nastřelili tyč. My jsme se prosadili až v pětatřicáté minutě, když Jelínek zatáhl míč po levé straně, zpětnou přihrávkou našel Bradáče, který se z voleje krásně trefil. O pět minut později opět Jelínek krásnou kolmicí poslal na zteč Nováka a ten špičkou kopačky poslal míč podél Svobody. Těsně před poločasem hosté nešikovně faulovali a Kočí proměnil penaltu.     

 

Hosté šli do deseti

Druhý poločas se dohrával již ve vlažném tempu. Po faulu na Nováka přidal čtvrtou branku opět z penalty Kočí a v šedesáté minutě Novák hokejovým blafákem překonal Svobodu po páté. Deset minut před koncem hosté zaznamenali čestný úspěch. 

 

Nespokojenost po utkání neskrýval hrající a také vyloučený trenér hostů, Lukáš Křelina: "Zápas v Nučicích jsme začali skvěle a do třicáté minuty jsme měli tři samostatné uniky a dvě stoprocentní šance a nastřelili tyč  domácí branky. Poté se zranil Vondráček a my museli  nuceně střídat a naše hra se začala sypat. Výsledek je krutý, výsledek neodpovídá předvedené hře a dění na hřišti. Nemám ve zvyku kritizovat rozhodčí, ale aby na nás za stavu 2:0 a 4:0 písknul takové penalty, které viděl jen on, a ještě se nám u toho smál do obličeje, je už vážně moc. Jednoznačně nejhorší osoba na hřišti. Zkazil celý zápas. Nučicím gratuluji k vítězství, hojná návštěva musela být spokojena."



Ohlasy k zápasu



FK Červené Pečky
Lukáš Křelina, trenér: Už se těším na konec sezony. Takhle se to lepit vážně nedá. Přístup některých hráčů je opravdu tragický, kdyby to hráči, kteří nechávají ostatní ve štychu, měli v hlavách srovnané, tak máme minimálně o dvanáct bodů víc.



Počet diváků: 25. Rozhodčí: KLÍMA Petr - KOČÍ Miroslav (N), MARŠÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 6. 2022 20:22
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Pečky se po třech prohrách zvednou a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích