Štítary opět za tři body


Branky


15

Důležité tři body si odváží z Červených Peček hráči Štítarského SK po těsné výhře v derby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj zápasu

Štítary v minulém kole přetlačily Kouřim poměrem 5:4 a pro další body k cestě za záchranou se přijely v sobotním dopoledni porvat do nedalekých Červených Peček. Domácí, kteří nepoznali hořkost porážky už pět kol, jistě pevně věřili v další prodloužení série.

 

Nahráli jim i úvodní minuty, protože po standardce se gólově prosadil Libor Zientek – 1:0. To běžela šestá minuta zápasu a vše domácím hrálo do not.

 

Jenže už po pěti minutách se domeček začal sypat. Po střele Pýchy vyrovnal skóre výborně hrající Samuel Uman – 1:1.

 

A to nebylo všechno. V utkáním plném faulů, kdy hlavní rozhodčí Radek Hlavnička rozdal celkem devět žlutých karet, využil trestný kop v jedenatřicáté minutě nekompromisní ranou Filip Hoření – 1:2. Nakonec to byla rozhodující branka, ale to hráči odcházející na přestávku ještě nemohli tušit.

 

 

 

Proti vyrovnání byl Martin Lepší

Druhý poločas výstižně charakterizoval červenopečecký hrající trenér Lukáš Křelina: „Zápas blbec, šancí jsme měli na dva zápasy, ale hostující gólman Lepší podal vynikající výkon a vychytal nás.“

 

To kouč Štítarského SK, Daniel Kmoch byl mnohem spokojenější: „Zápas pro nás nezačal dobře, když jsme brzy dostali branku po standardce soupeře. Naštěstí za pět minut srovnal výborně hrající Samuel Uman a v jedenatřicáté minutě rozhodl zápas Hoření. Ve velkém větru už se skóre po přestávce nezměnilo.“

 

Červenopečeckým se tak malinko vzdálil cíl pro jarní část, a sice osmé místo. Naopak hosté udělali výrazný krok k potvrzení záchrany okresního přeboru i pro příští sezónu.

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Lukáš Křelina, trenér: Úroveň zápasu byla tak na III. třídu. Náš nejhorší výkon v sezoně. Mrzí mě zbytečné vyloučení našeho hráče a jedno dlouhodobé zranění. Soupeři gratuluji k vítězství. Dobrý výkon předvedl i hlavní rozhodčí.

Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Chtěl bych moc poděkovat dvanácti statečným, za bojovnost a nasazení v dnešním utkání, které nás přiblížilo k vytoužené záchraně. Ještě jednou velké díky klukům, za chuť, kterou předvedli, protože nás bylo jako do čepice a někteří hráli s menším zraněním.



Počet diváků: 99. Rozhodčí: Hlavnička Radek - HEJDUK Petr (N), KUNÁŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 5. 2022 07:36
Hodnocení zápasu
21. 5. 2022 13:06
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Ranní ptáčata sobotní starty umí. Tipuji domácí.