Jasná záležitost pro hosty


Branky


16

Hráči Červených Peček školili domácí, během sedmi minut první půle si zajistili tříbrankový náskok, který bez potíží dotáhli ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kropáček lovil míč ze sítě třikrát

Do Bečvár zavítaly nedaleké Červené Pečky a tipující očekávali vcelku jasnou dvojku. Hosté taky na Bečvarecké vlétli důrazně a nápaditými kombinacemi si tvořili gólové šance. První branku zaznamenal Jaroslav Svoboda z pokutového kopu - 0:1. Po pěti minutách navyšoval na 0:2 Lukáš Křelina a poločasový gólový účet uzavřel David Zdeněk - 0:3.

 

Hodnocení první půle se ujal trenér Bečvár, Josef Kuba: "Zápas začal na OP ve vysokém tempu, hosté byli v prvním poločasu lepší a to se projevilo i na poločasovém skóre 0:3. První branka padla z penalty, druhá po brejku po naší špatně zahrané standardní situaci blízko vápna soupeře, třetí po centru ze hry, který jsme si měli pohlídat. Myslím, že všem těmto gólům se dalo zabránit."

 

Po vystřídání se hra srovnala

Krátce po přestávce zvýšil Milan Převrátil na 0:4 a červenopečecký trenér postupně pouštěl na hřiště náhradníky. Hra se postupně vyrovnala a domácí měli šanci výsledek alespoň korigovat. Po brankách Jana Uhra a Miroslava Černého se to také podařilo, i když domácí inkasovali ještě pátý gól, jehož autorem byl Matěj Bílý - 2:5.

 

I průběh druhého poločasu popsal Josef Kuba: "Druhý poločas začal další inkasovanou brankou a hosté měli luxusní náskok. My se herně zvedli, byli jsme ve druhém poločase aktivnější. Soupeř ale pod dojmem výsledku "ubral plyn". Vytvořili jsme si i nějaké šance, dali dvě branky ale na víc to nestačilo."

 

Červené Pečky tak pokračují na vítězné vlně a vyhráli již počtvrté za sebou. Patří jim sice stále desátá příčka, ale bodově se pomalu dotahují k vysněnému středu tabulky. Bečváry mají zatím pořád relativní pozici záchrany, ale nějaký bodík by se určitě hodil. Ovšem zatímco Pečky budou mít za týden snadnějšího soupeře v Ovčárech, Bečváry pojedou bojovat na hřiště favorita z Velimi.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Hosté vyhráli zaslouženě, myslím, že nyní mají mužstvo, které by mělo patřit mezi první pětici v OP.

FK Červené Pečky
Lukáš Křelina, trenér: V důležitém utkání jsme předvedli nejpovedenější výkon jara. Domácí jsme na hřišti plném písku jednoznačně přehráli. Jsem rád, že jsem mohl dát větší minutáž všem náhradníkům, i když se pak hra více vyrovnala. Zase jsme blíž k vysněnému osmému místu. Jdeme zápas od zápasu.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klíma Miroslav - ŠMEJKAL Pavel (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 5. 2022 23:16
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Marek Hovorka
Tip experta: výhra hostů

Bečváry u nás odehrály dobré utkání, ale na rozjeté Pečky to stačit nebude.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích