10:0
(6:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další debakl Ovčár


Branky


2. M. Machurka (vl.) , 14. A. Krupka , 23. V. Šámal , 25. V. Šámal , 27. J. Hula (vl.) , 31. L. Karban (p.) , 62. A. Krupka , 79. A. Krupka , 87. A. Krupka , 89. A. Krupka
17

Domácí nepřipustili v utkání s posledním týmem tabulky žádné komplikace a v poklidu si došli pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání zahájil vlastňák M. Machurky

K dalšímu utkání jeli hráči Ovčár pouze přes kopec, na hřiště favorita zápasu Jestřabí Lhoty. Asi není nikdo v okrese, kdo by hráčům Ovčár záviděl jejich roli v letošním ročníku okresního přeboru. Můžeme samozřejmě nahlas přemýšlet, zda klub měl akceptovat postup o soutěž výš. Ale zkraje to vypadalo, že minimálně budou trápit favority. Dvougólová prohra na hřišti rezervy Velimi, další porážka o dvě branky od nadupané Ratboře a ve třetím kole překvapení, když vybrakovali Plaňany. Bohužel pak už následovaly samé porážky včetně rekordní 14:0 na hřišti Nučic.

 

Přes zimu se v kádru Ovčár nic nezměnilo a tak jim nezbývá než soutěž dohrát s tím, co je k dispozici. Není to lehké, soupeři z toho nadšení nejsou, ale snad je to lepší dohrát než vzdát včetně zaplacení pokuty.

 

Ale tak musí být hráči hodně otrlí. Ve čtyřech jarních zápasech mají Ovčáry skóre 2:36. Nyní je čekal podzimní lídr tabulky a dal se očekávat další brankostroj. Zahájen byl hned po dvou minutách na hřišti, kdy si Martin Machurka zapsal vlastní gól a domácí šli do vedení 1:0.

 

Ve čtrnácté minutě zaznamenal svůj první gól v zápase Aleš Krupka a po něm na 4:0 navýšil dvěma slepenými góly Václav Šámal. Hosty dorazil další vlastní gól Jakuba Huly a na poločasových 6:0 zvyšoval z penalty lhotecký gólman Luboš Karban.

 

 

Řádil Aleš Krupka

Druhý poločas patřil Alešovi Krupkovi. Prvních patnáct minut se toho moc nedělo, respektive nepadaly góly. Ale pak za to vzal Krupka a během závěrečné půlhodiny navýšil čtyřmi dalšími góly svůj počet zářezů v utkání na celkových pět, přičemž během posledních deseti minut zaznamenal hattrick.

 

Tak i v tomto zápase padla desítka a oba týmy se mohou těšít na další víkend, kdy Ovčáry hostí Zásmuky a Jestřábka jede do Štítar.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, trenér: Nastoupili jsme s ofenzivní sestavou, chtěli jsme být od začátku aktivní. Brzy jsme vstřelili první branku a zapnuli brankostroj, do poločasu jsme přidali dalších 5 branek. Do druhého poločasu jsme prostřídali, branky padaly i ve druhé půli, při chuti byl "pan gól" Krupka, který nazul střelky a doufám, že je už nesundá. Jsem rád, že se nám střelecky dařilo a nikdo se nezranil. Teď se už těšíme na krásný pažítek do Štítar.




Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - A. Krupka [-] , J. Šámal [-] , F. Krajíček [-] (54. M. Trojan [-] ) , T. Kubíček [-] , V. Šámal [-] , M. Mikeš [-] (62. V. Černý [-] ) , A. Hojda [-] (46. L. Vokál [-] ) , J. Hron [-] (46. L. Týma [-] ) , M. Klička [-] (46. R. Stránský [-] ) , J. Švanda [-] (75. J. Kostelecký [-] )

FC Ovčáry
J. Mikita [-] - M. Machurka [-] , Z. Vilt [-] , P. Mikita [-] , T. Tichý [-] , J. Hula [-] - K. Machurka [-] , M. Hrubeš [-] , B. Machurka [-] - V. Chadraba [-] , A. Machurka [-]

ŽK: 76. J. Šámal , 84. M. Trojan - 43. V. Chadraba , 76. T. Tichý .
Hráči zápasu: A. Krupka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - STANĚK Josef (N), DUŠEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jestřábka v minulém kole prohrála na penalty v Červených Pečkách, ale Ovčáry pro ně nebudou rovnocenným soupeřem a proto tipuji jasnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích