Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Ovčár opět nedopustili desítku


Branky


18. R. Hošek , 24. M. Hrstka , 29. M. Kopecký , 37. R. Biško , 44. M. Kopecký , 61. M. Teslík , 64. M. Hrstka , 81. J. Kovařík , 84. M. Kesner - 89. A. Machurka (p.)
16

Rozjetá Ratboř neměla nejmenší problémy a jen obětavost a bojovnost srdcařů Ovčár zabránila inkasování potupné desítky.

 

Na zápase fotil Tomáš Kratochvíl. Děkujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se čekalo až do osmnácté minuty

Od prvních minut bylo vidět, že domácí Slavoj převezme svoji převahu na svoji stranu, ale stále se jim nedokázalo kombinovat dle jejich představ. První pokus na hostujícího brankáře zaznamenal Kopecký, který mířil nad branku. Tento hráč se prezentoval po několika minutách znovu, ale opět nepřesně.

 

 

Hosté se zřídka dostávali na domácí polovinu, ratbořská obrana si vše pečlivě pohlídala. Na řadu přicházel festival neproměněných šancí ze strany domácích. Po pár minutách se domácí mužstvo konečně dočkalo. K trestnému kopu se dostavila legenda ratbořského fotbalu Roman Hošek a poprvé nedal hostujícímu brankáři Mikitovi šanci – 1:0.

 

Po dalších úspěšných akcích končí poločas 5:0.

Ovčárecké lze i obdivovat

Další šance přicházely i po pauze ze strany domácích, ale nepřesně. Poté Ratboř rozjela brankostroj. Hosté neměli žádnou větší šanci, hrálo se většinou jen na jejich polovině. Ratboř ukázala svoji sílu a v podstatě přidávala jednu branku za druhou. Výsledek tak skončil velkým rozdílem. Na devíti gólech Slavoje se podílelo celkem sedm hráčů.

 

Za hosty korigoval v poslední minutě Adam Machurka z pokutového kopu a dal konečnou podobu výsledku 9:1.

 

Nad zápasem se zamyslel ratbořský Tomáš Kratochvíl: „Těžko to hodnotit, už tu proběhlo spousta reakcí na hostující tým. Asi za mě mohu říct, že klobouk dolů, jak k tomu Ovčáry přistupují, není to pro ty kluky jednoduché.  Nechci a ani nebudu nikoho ponižovat.  Když to člověk vezme, tak se na hřišti potkalo několik generací, především ze strany hostů, kde to držel v základu Sláva Machurka a Kamil Machurka starší... Málo z nás, možná nikdo se v tomhle věku ještě ukáže na hřišti.“

 

Autor reportáže: Tomáš Kratochvíl (RAT)



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: V tomhle utkání byla povinnost z naší strany zvítězit, což se podařilo. Naši kluci si sice s chutí zastříleli, ale příští kolo bude určitě o něčem jiném, čeká nás další malé derby ve Štítarech a na to se musíme připravit.




Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - M. Hrstka [-] , L. Vohnický [-] , R. Hošek [-] (46. M. Uher [-] ) , R. Biško [-] , J. Kovařík [-] , M. Kesner [-] , M. Kopecký [-] , D. Kemza [-] (46. J. Mbemba [-] ) , M. Teslík [-] , T. Beran [-]

FC Ovčáry
J. Mikita [-] - P. Kubát [-] , P. Mikita [-] , T. Tichý [-] - K. Machurka [-] , K. Machurka [-] , B. Machurka [-] (46. L. Polák [-] ) , M. Hrubeš [-] , P. Volný [-] - V. Chadraba [-] , A. Machurka [-]

ŽK: 56. J. Mbemba - 86. T. Tichý .
Hráči zápasu: M. Kopecký - A. Machurka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - CHOCHOLA František (N), NESLÁDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Hlas lidu neboli trend dle tipujících
Tip experta: výhra domácích

Komentář redaktora: Zde se zdá být vše jasné, ale každý může překvapit. Viz podzimní zápas Ovčár v Plaňanech.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích