Plaňany se na výhru nečekaně nadřely


Branky


36. M. Starov , 47. D. Žemba (p.) , 79. J. Klucska - 26. L. Křelina
18

Měla to být papírově jasná záležitost, ale když šli hosté krásnou střelou Křeliny do vedení, vypadalo to úplně jinak. Ale domácí soustředěnou hrou zápas dokázali otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křelina poslal hosty do vedení

Od počátku zápasu to byli domácí, kdo měl více ze hry, častěji míč na svých kopačkách. Ale výpady Červenopečeckých byly rychlé, časté, ale povětšinou zachytávané včas plaňanskou obranou.

 

K první šanci se postavil domácí Konůpek, ale míč z trestného kopu minul tyč tak o půl metru. O chvilku později umístěnou střelu Lazaryeva k tyči zpacifikoval hostující gólman.

 

Do další šance se středem pečecké obrany prodíral Klucska, ve finále ale fauloval Vondráčka, který musel být po nárazu tanku ošetřován. Z následné rozehrávky ve vlastním velkém čtverci předvedli hosté rychlou akci, na pár doteků se dostali k šestnáctce Plaňan a Lukáš Křelina střelou z osmnácti metrů vymetl pavouky z rohu Češnerovy brány – 0:1.

 

Inkasovaná branka domácí malinko rozhodila. Na hřišti to vypadalo spíš jako na kolbišti, spousta strkanic, slovních výpadů, ale vyrovnání dalo na vše zapomenout. Mykola Starov zakroutil míč do brány přímo z rohového kopu – 1:1.

 

A domácí se rozjeli. Lazaryeva z úhlu nadvakrát vychytal Vít Svoboda, za pár okamžiků střela téhož hráče přeletěla i ochrannou síť. Do přestávky se ale jít do vedení ani jednomu týmu nepovedlo.

Z penalty do vedení

Hned po rozehrání druhého dějství přišel dlouhý nákop Plaňanských, souboj Klucsky s gólmanem, faul, penalta a z ní se Dominik Žemba nemýlí – 2:1.

 

Hlavní rozhodčí Roman Pikner opět musel v bojovně vedeném zápase řešit pár strkanic, Starov s Marečkem si prohlédli žlutý kartonek zblízka a mohlo se pokračovat. Domácí mohli navýšit, když sólová akce Motrunicha zakončená střelou do prázdné byla zastavena na brankové čáře Maršíkem.

 

Vyrovnat mohl na druhé straně Bílý, ale jeho šikovnou střelu z trestňáku z rohu velkého vápna vytěsnil Češner na roh.

 

Když Josef Klucska deset minut před koncem navýšil na 3:1, bylo po zápase. Ale domácí měli se soupeřem nečekaně příliš starostí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: Podle postavení týmu v tabulce měl být herní rozdíl v náš prospěch. Bohužel nebyl, hosté hráli aktivně a důrazně a nám se příliš herně nedařilo. Takže to byl dlouho nerozhodnutý zápas. Přesto jsme měli řadu vyložených šancí, ale nedokázali jsme si včas výsledek pojistit tím, že bychom nějakou dříve proměnili. Tak jako na ostatních hřištích určitě kvalitě hry nepomohl silný vítr, který byl pro obě mužstva nepříjemný.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIKNER Roman - FREUND Karel (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 4. 2022 11:42
Hodnocení zápasu
10. 4. 2022 20:44
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Hlas lidu neboli trend dle tipujících
Tip experta: výhra domácích

Komentář redaktora: Č. Pečky jsou na jaře bez bodu, zatímco Plaňany již včetně dvou dohrávek vyhrály čtyřikrát. O bodech se zdá být rozhodnuto již nyní, ale ...

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích