Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 13:30

21.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slabce byly pro Janov důstojným soupeřem


Branky


16

Ve Slabcích si mohl Janov definitivně pojistit druhé místo. Možná právě vidina jistoty v podobě konečného umístění svazovala janovským hráčům nohy. První polovinu jasně hosté ovládli, druhý poločas se ale domácí zvedli a nechybělo moc, aby nepříznivý vývoj utkání otočili na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luxusní náskok

První větší šanci měli domácí. Po rohovém kopu zahrozil Benada, ale brankář Melč svůj tým podržel skvělým zákrokem. Na druhé straně to zpoza vápna zkoušel Kail, jeho střely se však neujaly. Po samostatném nájezdu mohl skóre otevřít M. Bradáč, ale v brance domácích se v dobrém světle předvedl J. Gajdoš. Skóre se měnilo v 18. minutě, kdy se po závaru v domácí šestnáctce prosadil Kail - 0:1.

 

O necelých deset minut později se hosté prosadili znovu, individuální akci zakončil přesně Konvalinka - 0:2. Ve 37. minutě neproměnil svůj další nájezd M. Bradáč, znovu ho vychytal slabecký brankář. Ke smůle domácích se ale míč odrazil do míst, kde stál s gólovou dorážkou připravený Kail - 0:3. Slabce si vytvořily ještě jednu zajímavou příležitost ke skórování, ale tu také neproměnily. První poločas tak jasné ovládli hosté.

 

 

Slabce se zvedly

Výkon slabeckých fotbalistů vyletěl během druhé půle nahoru. Hned při vstupu museli domácí čelit janovskému tlaku. Postupně ale jakoby byl hostující Sokol uspokojen třígólovým vedením. V 58. minutě přišel zasloužený první gól domácích. Po chybě v rozehrávce ve středu hřiště utekl bránícímu hráči Konopásek a prostřelil Melče - 1:3. O jedenáct minut později bylo zaděláno na drama. Po nájezdu na Melče dostal nadvakrát míč do sítě Macák a Slabce byly zpátky ve hře - 2:3.

 

Drama ale odmítl Konvalinka, který se prosadil pěknou hlavičkou po centru Houdy - 2:4. V závěru utkání mohl ještě vedení navýšit čerstvý Marhevský, ale branku přestřelil. Janov si zbytek zápasu pohlídal, ale málem na svůj herní výpadek doplatil. Sokol tak má jisté druhé místo a poslední zápas sezóny může hrát v klidu. Slabce se s domácími fanoušky sice rozloučily prohrou, ale po velmi dobrém výkonu, za který se rozhodně nemusejí stydět.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slabce
Marek Konopásek, útočník: Janov prokázal svoji kvalitu. V prvním poločase měl více ze hry a vstřelil tři branky. Několikrát nás tam ještě podržel brankář, který další dve tři tutovky chytil. My jsem měli dvě velké šance po standardkách, ale první zlikvidoval parádním zákrokem gólman a při druhe jsme bohužel netrefili branku. Na začátku druhého poločasu jsme přežili tlak Janova a pak jsme se začali dostávat do šancí i my a dali dvě branky. Bohužel po chvíli jsme nechali protihráče v klidu odcentrovat a hlavičkující hráč to nemohl trefit lépe. Zbytek zápasu Janov zkušeně dohrál. Myslím, že pro diváky to nebyl špatný zápas.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Věděli jsme, že musíme vyhrát, abychom si zajistili druhé místo a podle mě nervozita hrála hlavní roli v tom, že to byl náš nejhorší zápas. Nakonec to dopadlo dobře a my si můžeme příští zápas užít. Slabce předvedly v druhém poločase super výkon a nebýt brankáře Melče, tak to mohlo být ještě zajímavé.



Sestavy


TJ Slabce
J. Gajdoš [-] - R. Vejtasa [-] (83. T. Halada [-] ) , K. Mužík [-] , M. Vaněk [-] , M. Benada [-] , M. Konopásek [-] , J. Čiha [-] , V. Melichar [-] , F. Hůla [-] , J. Macák [-] , T. Fencl [-] (73. J. Susekár [-] )

Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] , M. Bradáč [-] , J. Kail [-] , J. Bečirovič [-] , F. Houda [-] , J. Linc [-] (46. J. Koukal [-] ) , M. Dohnal [-] , J. Kloub [-] (75. M. Marhevský [-] ) , A. Alijevič [-] (75. J. Koukal [-] ) , J. Melč [-]

Hráči zápasu: M. Benada , J. Čiha , M. Konopásek - J. Melč .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KOZÁK Lubomír, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Ondřej Bechynský
Tip experta: výhra hostů

Janov v této sezóně ukazuje svoji kvalitu a ve Slabcích vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů