Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 13:30

17.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dušička zase řádil a Sýkořice odjížděla s debaklem


18

Tři góly během prvních čtyř minut? Ano, je to možné. Sýkořice se postrala o bleskový a šokující obrat. To bylo ale vše, co v zápase dokázala. Zejména ve druhém poločase to byla ze strany Čisté hra kočky s myší, která nakonec skončila devítigólovým debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláznivý začátek

Čistá do zápasu vstoupila lépe a hned ve 2. minutě neuhlídala hostující defenziva Dušičku, na kterého by se měli zadáci soupeře připravovat týden dopředu. Sýkořici ale rychlá inkasovaná branka nepoložila a zásluhou Morávka a Bulvy bylo ve 4. minutě skóre příznivé pro hosty! Sokol vsadil na defenzivu a domácím dělalo velké problémy dobře fungující obranu překonat. Do poločasu vyrovnal A. Votroubek, kterého za obranu vyslal bratr Jiří a prvně jmenovaný krásně přeloboval gólmana. Další branka po bláznivém začátku již nepadla - 2:2.

 

 

Gólová show

Druhý poločas nabídl úplně jiný scénář než první polovina. Obranný val Sýkořice byl překonán Stárkem, který se trefil z přímého kopu a započal kanonádu svého týmu. Hosté úspěch ze začátku zápasu nezopakovaly, během pěti minut se hned třikrát prosadil Dušička a bylo hotovo. Další dvě branky přichystal tým pro čerstvého mladíka Průchu a kanonádu domácích zakončil kdo jiný než Dušička. Čistecký kanonýr tak v utkání zaznamenal skvostnou bilanci 5+2 a jasně ukázal, že by měl hrát minimálně o soutěž výš. Čistá tak ve druhém poločase jasně rozhodla a zaslouženě bere tři body - 9:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Aleš Votroubek: Začali jsme aktivně, což se hned podepsalo na prvním góle ve 2. minutě. Bohužel hosté na to během dvou minut zareagovali a skóre otočili. V první půli poté velmi dobře bránili a bylo pro nás těžké se dostat k nebezpečnějšímu zakončení. Avšak do půle se nám povedlo ještě srovnat. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že přidáme pár branek. To se také stalo a my si nechali tři body doma.




Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Košťál [-] , D. Stárek [-] (60. S. Tesař [-] ) , D. Denk [-] , A. Lauber [-] , R. Votroubek [-] , O. Dušička [-] , P. Kašpar [-] , J. Votroubek [-] , R. Wittmann [-] , A. Votroubek [-] (47. M. Průcha [-] )

Sokol Sýkořice
P. Linc [-] - J. Morávek [-] (61. M. Hříbal [-] ) , J. Sklenička [-] (34. F. Krejčík [-] ) , V. Hříbal [-] , P. Ondráček [-] , J. Mutinský [-] (20. M. Vančura [-] ) , Z. Klíč [-] , F. Bulva [-] , J. Šulc [-] , L. Karas [-] , J. Jirátko [-]

ŽK: 46. V. Hříbal , 52. J. Jirátko , 65. M. Vančura .
Hráči zápasu: J. Votroubek , D. Denk , O. Dušička .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - GEBOUSKÝ František (N), BRABEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra domácích

Podle mého to bude velice tvrdé utkání, ale tři body zůstanou v Čisté.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Sýkořice jsou sice nebezpečný soupeř domácí by si ale měli výhru pohlídat.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích