3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov se na důležitý zápas připravil také vítězně


Branky


31. F. Kalaš , 40. P. Ikrényi , 52. P. Ikrényi (p.)
18

Velmi těžká úloha stála před hráči Chrášťan. Na půdě Pavlíkova je nečekalo rozhodně nic jednoduchého, což se samozřejmě potvrdilo. Janov svůj zápas zvládl a na vzájemný souboj se naladil vítězně. Pavlíkovští ale odpověděli stejnou mincí a připsali si vcelku snadné a povinné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opory udeřily

Od začátku zápasu byl míč převážně na kopačkách domácích hráčů, kteří se do svého protivníka snažili dostat. Chrášťany vsadily na defenzivu a dokázaly odolávat. Hosté si nic nevytvořili a inkasovali až ze standardní situace. Tu zahrával po půl hodině hry Kalaš a mířil přesně - 1:0. Do kabiny se trefili domácí ještě jednou. Ikrényi si narazil s L. Polcarem a mířil přesně mezi nohy brankáře - 2:0.

 

Rychlá pojistka

Dvougólové manko nebylo pro hostující Slavoj ničím, co by se nedalo dohnat. V ofenzivě ale chyběl aktivní Loula a Chrášťany si kromě ojedinělého střeleckého pokusu nedokázaly vytvořit žádnou výraznější šanci. Rychlou pojistku navíc přidal z pokutového kopu Ikrényi - 3:0. Zbytek zápasu nabídl stejný obraz hry, který dokreslila v 76. minutě druhá žlutá pro Králičku.

 



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
František Kalaš: Celý zápas se hrálo na jednu bránu. Soupeř zalezl před svoje vápno a nechal nás hrát. Dlouho se nám nepodařilo se přes obranu nějak dostat a střely nám létaly vedle. Po půl hodině jsme šli po přímáku do vedení a chvíli před poločasem přidali další gól. Druhý poločas pokračoval stejně, další gól jsme přidali z penalty a zápas se jen dohrával.




Sestavy


SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - O. Vávra [-] , A. Bureš [-] , L. Polcar [-] (59. J. Jiřík [-] ) - O. Polcar [-] (59. M. Škrlant [-] ) , P. Chytrý [-] (71. L. Bureš [-] ) - J. Jiroušek [-] (46. P. Čech st. [-] ) - J. Koc [-] (46. T. Macák [-] ) , F. Kalaš [-] , P. Ikrényi [-] , D. Řezáč [-]

Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - T. Rédl [-] , V. Erben [-] (84. L. Douša [-] ) , D. Kříž [-] , P. Králička [-] , M. Nováček [-] , D. Dvořák [-] , V. Lužný [-] , P. Rudovský [-] (58. J. Hutněv [-] ) , J. Karas [-] , M. Kalous [-]

ŽK: 30. P. Králička , 53. D. Dvořák , 71. J. Karas . ČK: 76. P. Králička .
Hráči zápasu: L. Polcar , P. Ikrényi .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TÝČE Vladimír - ŠEFARA Milan, ŽEMLIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra domácích

Pavlíkov si teď nemůže dovolit ztratit ani bod, aby mohl pomýšlet na prvenství ve třetí třídě. Výhra nad Chrášťany je pro ně povinností.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Největší adpirant na postup nic jen výhru domácí neberou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích