0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov potvrdil roli favorita a v Sýkořici nezaváhal


Branky


20

Sýkořice na svém pažitu přivítala ambiciózní celek Pavlíkova, který se netají tím, že by si rád zahrál vyšší soutěž. Ke splnění svého cíle ale musejí jít Pavlíkovští krok po kroku. Další úspěšný museli udělat nedaleko řeky Berounky, kde body zadarmo nerozdává místní Sokol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Začátek zápasu patřil domácím fotbalistům, kteří byli aktivní a vytvořili si herní převahu. Z té ale nepřišla vedoucí branka, Sýkořice se zatáhla a byli to hosté, kteří převzali otěže zápasu do svých rukou. Převážně se ale hrálo jen po vápno domácích, kteří úspěšně blokovali střelecké pokusy svého soupeře. Ve 25. minutě měl Pavlíkov k dispozici přímý kop, po kterém se prosadil Ikrényi - 0:1.

 

Pokračovalo dobývání sýkořické poloviny, které ale domácí defenziva ustála a vše směřovalo k tomu, že se skóre do konce prvního dějství nezmění. V samém závěru ale zahrávali hosté rohový kop. Míč od praporku zakroutil Jiroušek přímo do branky, odkud ho nedokázal vytěsnit brankář Růžička - 0:2. Dá se říci, že tato branka ulehčila Pavlíkovu zbytek zápasu, naopak na domácích inkasovaný druhý gól byl znát zejména při odchodu do kabin.

Sýkořice odpadla

Začátek druhého poločasu dal napovědět, jak se bude vyvíjet zbytek utkání. Hned po dvou minutách se opřel do míče na hranici vápna Kalaš a přesná střela k tyči rozvlnila síť - 0:3. Po hodině hry přidal exrakovnický fotbalista další branku, to když se prosadil přesnou střelou z hranice pokutového kopu a bylo hotovo - 0:4. Domácím hráčům docházely síly a ve zbytku zápasu drželi hosté vedení, které se už nezměnilo.



Ohlasy k zápasu



SK Pavlíkov
František Kalaš: V prvních deseti minutách byla Sýkořice lepší. Překvapili nás a chtěli hrát. Poté se ale zatáhli a hráli jsme převážně my. Měli jsme tam několik pokusů, které soupeř zblokoval. Prosadili jsme se až ze standardky a do kabiny jsme přidali další gól. Druhý poločas soupeř odešel fyzicky, my jsme zlepšili pohyb a přidali další dva góly. Utkání se ke konci už jen dohrávalo a soupeři jsme nic nedovolili.



Sestavy


Sokol Sýkořice
P. Brabec [-] - J. Jirátko [-] , P. Kovařík [-] (77. F. Krejčík [-] ) , V. Hříbal [-] (77. M. Vančura [-] ) , J. Mutinský [-] (62. M. Hříbal [-] ) , Z. Klíč [-] (68. J. Morávek [-] ) , F. Bulva [-] (62. P. Ondráček [-] ) , M. Linc [-] , J. Šulc [-] , L. Karas [-] , M. Šnobl [-]

SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - L. Polcar [-] , A. Bureš [-] , O. Vávra [-] - O. Polcar [-] (59. M. Škrlant [-] ) - J. Jiroušek [-] (69. L. Pešek [-] ) - J. Koc [-] (69. P. Chytrý [-] ) , P. Čech st. [-] (59. L. Bureš [-] ) , F. Kalaš [-] , D. Řezáč [-] , P. Ikrényi [-]

Hráči zápasu: P. Ikrényi , J. Koc .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šefara Milan - SABO Jiří, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Pokud chce Pavlíkov postoupit, tak musí v Sýkořici plně bodovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů