2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 13:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrohrad se Šanovem nezaváhal a připisuje si další body


Branky


20

Fotbalisté Petrohradu jdou svými výkony zápas od zápasu nahoru. Nyní je čekal domácí duel se Šanovem, který potřebuje bodovat, aby se v soutěži udržel. Sokol získal dvougólové vedení, které mohl navýšit. Místo toho ale dovolil svému soupeři vrátit se do zápasu a do posledních minut bylo o co hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti jeden tým

Vstup do zápasu patřil Petrohradu. V první šanci se zjevil Masopust, ke kterému se dostal odražený míč po centru. Domácí desítka poslala míč k tyči, kde byl ale se skvělým zákrokem připravený Bělohradský. Ve své první příležitosti nebyl Míček úspěšný, v další už ano. Ve 13. minutě si pokryl míč od L. Halámka a prostřelil šanovského brankáře - 1:0. Stejný hráč se ocitl v další příležitosti, ale další branku nepřidal.

 

Domácí kontrolovali zápas a měli herní převahu. Ve 39. minutě centroval do vápna Masopust a míč se dostal na malé vápno k Tesařovi, který se nemýlil - 2:0. Šanov už se viděl v kabině, ale musel přežít ještě jednu gólovku soupeře. U lajny se individuálně prosadil Masopust a našel Míčka. Ten místo nahrávky lépe postavenému Worzischekovi volil zakončení, které bylo obráncem zblokováno. To bylo to poslední, co první poločas nabídl.

Šanov bojoval

I do druhé půle vstoupili lépe domácí fotbalisté, kteří se chtěli vyhnout Csaplárovo pasti. Ze své počáteční optické převahy ale nic nevymysleli. Naopak se ozvali hosté, které do hry vrátil z ojedinělé šance gólem zkušený Jelínek - 2:1. Šanov tak vycítil šanci na bodový zisk a kontaktní branka hráče nabudila. Hra hostí se zvedla, ale větší šance nepřicházely. Stále to byl Petrohrad, kdo si vytvářel příležitosti. Worzischek našel Masopusta, ale s jeho zakončením si poradil dobře chytající Bělohradský, který držel svůj tým v naději o bodový zisk.

 

I v dalším souboji těchto dvou hráčů byl šanovský brankář úspěšný. Domácím v přechodové fázi chyběl klid na míči, což se v několika situacích projevilo. Šanov nadále vyhlížel k vyrovnání, ale branku Sochora ohrozil pouze sporadicky. Na domácí straně připravil Míčkovi další dobrou palebnou pozici Masopust, ale domácí útočník další branku nepřidal. Stejně tak se mezi střelce nezapsal střídající Malík, který se dostal do zajímavých příležitostí. Šanov ze závěrečných minut kýžené vyrovnání nezaznamenal, a tak se musel smířit s porážkou. Domácí celek si mohl zápas ulehčit, ale místo toho dával svému soupeři naději až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Petrohrad
Jiří Masopust: První poločas se mi líbil. Hráli jsme dobře a soupeře jsme k ničemu nepustili. Ve druhém poločase jsme polevili, ale i tak si vytvářeli šance. Škoda, že jsme jich neproměnili více. Vyhráli jsme ale zaslouženě a jsem rád, že konečně sbíráme body.

TJ Šanov
Pavel Beneš: Opět jsme se potýkali s nedostatkem hráčů. První poločas byl v naprosté režii domácích, kteří rychle kombinovali a měli daleko lepší pohyb. My jsme nebyli schopní podržet balon, uklidnit hru a dát nějakou sérii přesných přihrávek. V průběhu druhého poločasu se naše hra konečně srovnala, začali jsme hrát fotbal a výsledek byl dramatický až do samotného závěru. Především i díky skvělým zákrokům Libora Bělohradského.



Sestavy


Sokol Petrohrad
P. Sochor [-] - D. Halámek [-] , L. Halámek [-] , T. Halámek [-] - J. Masopust [-] , D. Učík [-] , D. Bláha [-] (76. L. Půta [-] ) , P. Nováček [-] - P. Míček [-] (89. Z. Sajfrt [-] ) - R. Worzischek [-] , K. Tesař [-] (55. M. Malík [-] )

TJ Šanov
L. Bělohradský [-] - D. Sklenička [-] , I. Takács [-] - J. Jelínek [-] , L. Slabý [-] (65. M. Hamouz [-] ) - Z. Kandler [-] , D. Krýl [-] , L. Hamouz [-] (46. P. Hamouz [-] ) , P. Beneš [-] , P. Komárek [-] , R. Pavlíček [-]

ŽK: 66. D. Halámek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šefara Milan - DOMABYL Martin (N), VOLRÁB František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra domácích

Petrohrad jde zápas od zápasu nahoru a vítězství se Šanovem toho bude důkazem.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích