4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 13:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Janov se výhrou nad Chrášťany dostal na první místo


Branky


19

Na špici tabulky je co sledovat. Vyrovnaný boj o první místo pokračoval i v dalším kole. Janov čekaly v domácím prostředí Chrášťany, tedy celek, na který se Sokolu ne vždy daří. Slavoj vstoupil do zápasu velmi dobře, ale jeho aktivita opadla odpískanou penaltou pro soupeře a pak už byl na hřišti pouze jeden tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

Úvod zápasu patřil Slavoji, který zamkl janovské hráče na vlastní polovině a pokoušel se do svého soupeře dostat. Držení míče hrálo ve prospěch hostí, ale gólová šance z úvodního tlaku nevykvetla. Poté se odhodlali k první akci také janovští hráči. Kail upaloval sám na Šuteru a byl nedovoleně zastaven Dvořákem. Následoval pokutový kop, který na sebe vzal kapitán Melč. Šutera ale svůj tým podržel a penaltu zlikvidoval!

 

Místo toho, aby Chrášťany navázaly na svou počáteční převahu, chycenou penaltu, tak v 18. minutě inkasovaly. Kail zahrával přímý kop, míč si našel Bečirovič a přesným zásahem prolomil čekání na první gól utkání - 1:0. Na hostujícím celku bylo znát, že inkasovaná branka znamenala velký problém. A další přišel záhy. O čtyři minuty později nahrál Konvalinka do šestnáctky Houdovi, ten si připravil palebnou pozici a navýšil vedení - 2:0. Po půl hodině se prosadil Houda znovu, to když se nejlépe zorientoval po závaru ve vápně a přesnou trefou stanovil poločasový výsledek - 3:0.

 

Drama se nekonalo

Chrášťany věděly, že začátek poločasu je důležitý. A že to s Janovem jde, to si vyzkoušely v úvodu zápasu. Kontaktní branka tak byla jasným cílem. Pro domácí by případná další branka znamenala definitivní pojistku a zápas by tak mohli s klidem dohrát. A tento scénář se také stal. Špatnou malou domů potrestal čerstvý Jar. Koukal a bylo hotovo - 4:0. Slavoj si během druhé půle připsal pár střeleckých pokusů, ale gól z nich nebyl. Loulův pokus lapil Melč a zbylá zakončení postrádala přesnost. Sokol tak udělal další důležitý krok k vytouženému postupu.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail: Do zápasu jsme šli jako jasný favorit, ale všichni ví, že na Chrášťany nám to bohužel nejde a prvních patnáct minut tak vypadalo. Poté byla jasná penalta a od té doby někteří jedinci z Chrášťan více mluvili než hráli. Jednou je to špatné hřiště, pak špatný výkon rozhodčího, někde měkké balony a tak dále. Nepustili jsme je do ničeho velkého a zaslouženě vyhráli.

Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula: Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas a to se potvrdilo. Do několika šancí jsme se dostali, ale gól z nich nebyl. Domácí naopak využili téměř všechny možnosti. Je smutné, že po několikáté v této sezóně řešíme nedisciplinovanost na hřišti, konkrétně mluvení a komentování všeho možného. Před každým zápasem o tom trenér mluví, ale je to jak házet hrách na zeď. Zkazí to celkový dojem z našich výkonů pro všechny přihlížející, ale hlavně to ovlivňuje zápasový výkon. To, že pokutový kop byl minimálně diskutabilní, já osobně s ním nesouhlasím, je vedlejší, bylo písknuto, tak to je, není VAR, není možnost změny. Penaltu domácí nedali, ale nás to stejně položilo. Máme před sebou teď extrémně těžký los, kdy vlastně během čtyř kol máme první čtyři týmy (včetně tohoto zápasu), tak doufám, že zanecháme lepší dojem, zápasy odmakáme na sto dvacet procent a třeba se podaří překvapit jednoho z favoritů.



Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - J. Melč [-] , P. Bradáč [-] - M. Dohnal [-] , M. Bradáč [-] , J. Kail [-] , F. Houda [-] , J. Bečirovič [-] , J. Linc [-] (46. J. Koukal [-] ) - R. Konvalinka [-] - J. Kloub [-] (68. J. Koukal [-] )

Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - Z. Hubáček [-] (75. J. Hutněv [-] ) , V. Erben [-] (74. L. Douša [-] ) , D. Kříž [-] , P. Králička [-] (67. T. Tatzauer [-] ) , M. Nováček [-] , D. Dvořák [-] , V. Lužný [-] , K. Loula [-] , J. Karas [-] (34. D. Kořínek [-] ) , M. Kalous [-]

ŽK: 8. D. Dvořák .
Hráči zápasu: P. Bradáč , J. Kail , F. Houda - J. Šutera .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: TICHÝ Martin - ŠEFARA Milan, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra domácích

Janovu se daří a proti Chrášťanům svou formu potvrdí. Domácí dají opět více než tři branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích