Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 13:30

14.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Janov udělal další krok za postupem


17

Hráči Sýkořice si udělali v sobotu pěkný výlet. Představili se na hřišti Janova, který vstupoval do zápasu v roli favorita. A své postavení v tabulce také potvrdil dobrým výkonem na hřišti. Domácí rozhodli o své výhře již během prvního poločasu a udělali další úspěšný krok k prvnímu místu v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suverénní nástup

Janov vstoupil do zápasu dobře a byť terén nehrál do karet pěknému fotbalu, domácím se dařilo. Necelých padesát kilometrů cesty dalo hostujícím hráčům zabrat a trvalo, než se na hřišti rozkoukali. Úvodní tlak domácích vyvrcholil ve 14. minutě, kdy Kail vybojoval na polovině míč a poslal do samostatného nájezdu Konvalinku. Domácí snajpr nezaváhal a otevřel skóre - 1:0. Netrvalo dlouho a domácí své vedení navýšili. Konvalinka rozehrál rohový kop, Štefl připravil míč Houdovi a janovský mladík se uvnitř vápna nemýlil - 2:0.

 

Uběhlo pět minut a Sklenička musel lovit míč ze své sítě potřetí. M. Bradáč vyslal krásným pasem Kaila, který využil podklouznutí hostujícího brankáře a z hranice šestnáctky jej přeloboval - 3:0. Ještě neuběhlo ani půl hodiny hry a Janov své vítězství definitivně pečetil další brankou. Do samostatného nájezdu byl vyslán Konvalinka a znovu se nemýlil - 4:0. Sýkořice vsítila alespoň čestnou branku. Nákop Skleničky prodloužil Hříbal na Kadeřábka. Exkladenský mladík mířil přesně a stanovil konečné poločasové skóre - 4:1. Domácí celek byl po celý poločas lepší, soupeře do ničeho nepouštěl a zaslouženě vedl.

Zlepšení gól nepřineslo

Zápas se pro Sýkořici nevyvíjel vůbec dobře, přesto našel celek od Berounky sílu a chuť zápas zdramatizovat. Zlepšený výkon byl znát a domácí se možná nečekaně ocitli pod tlakem. Hosté si vytvořili několik zajímavých pozic, ale ze svých příležitostí kýženou branku nevytěžili. Janov naléhání svého soka přežil a po hodině hry přidal další zásah. Další z několika vybojovaných míčů na polovině hřiště měl na svědomí Kail, který vysunul Konvalinku. Ten prozatím odmítl hattrick a před prázdnou branku naservíroval míč na zlatém podnose Houdovi - 5:1.

 

Druhá branka tohoto janovského mladíka a do konce utkání zbývalo více než dvacet minut. Konvalinka i Houda byli blízko hattricku a bylo jen otázkou, zda se to jednomu z nich povede. A povedlo. V poslední desetiminutovce do unavené defenzivy hostí poslal dlouhý míč kapitán Melč, adresátem byl Konvalinka a možnost vstřeleného hattricku neodmítl - 6:1. Janov měl i další příležitosti, ale jejich neproměnění jej nemuselo vůbec mrzet.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail: I když jsme se nesešli úplně kompletně, tak jsme do zápasu vstoupili dobre. Sýkořici jsme do ničeho velkého nepustili a i na dost špatném povrchu se nám podařilo vytvořit krásné akce, ze kterých padly góly.




Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - V. Štefl [-] (68. P. Vidlička [-] ) , M. Bradáč [-] , R. Konvalinka [-] , J. Kail [-] , F. Houda [-] , J. Bečirovič [-] , J. Koukal [-] (75. P. Hlaváček [-] ) , J. Koukal [-] , V. Kinter [-] , J. Melč [-]

Sokol Sýkořice
J. Sklenička [-] - -. Liviu [-] (75. J. Lauber [-] ) , V. Hříbal [-] , P. Ondráček [-] , M. Kadeřábek [-] , Z. Klíč [-] , F. Bulva [-] , M. Linc [-] (82. M. Vančura [-] ) , J. Šulc [-] , L. Karas [-] , M. Šnobl [-] (75. P. Hynek [-] )

ŽK: 77. J. Koukal .
Hráči zápasu: R. Konvalinka , J. Kail , F. Houda , J. Melč .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŽEMLIČKA Josef - ŠEFARA Milan, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Masopust
Tip experta: výhra domácích

Dle postavení v tabulce by mě zvítězit Janov. I Sýkořice ale vyhrála, a tak se bude snažit o další bodový zisk.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Janov začal jaro výborně a doma nedopustí žádné překvapení.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích