3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loula hattrickem rozhodl o výhře Chrášťan


Branky


31. K. Loula , 70. K. Loula , 78. K. Loula
13

Nelehký zápas čekal slabecké fotbalisty, kteří se představili na chrášťanském pažitu. Domácí se natrápili na výhru proti oslabené Kroučové a na tři body chtěli navázat. Díky hattricku Kryštofa Louly se jim to podařilo a Slabce odjížděly s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zachránila tyč

Taktovku od začátku převzali domácí, kteří byli aktivnější a chtěli strhnout vedení na svou stranu. Finální fáze ale pokulhávala, a tak i přes převahu v držení míče stále platilo bezbrankové skóre. Slabce o sobě daly také vědět. Po rychlé a jednoduché akci se do šance dostal Konopásek a jeho pokus skončil na tyči.

 

Po půl hodině hry se diváci konečně dočkali branky. Krásný míč za obranu převzal Loula a v souboji jeden na jednoho proti Gajdošovi uspěl, slabeckého brankáře s přehledem obstřelil a strhl vedení na stranu domácích - 1:0. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Loula byl při chuti

Druhý poločas pokračoval tam, kde první skončil. Domácí drželi míč na svých kopačkách, Slabečtí se snažili překonat obranu soupeře rychlým nákopem dopředu. Ani jedna z těchto možností nevedla k vyloženým šancím. To až do 70. minuty, kdy vysunul Erben nádhernou nahrávkou Loulu, který i trochu se štěstím přehodil brankáře a navýšil vedení - 2:0.

 

Po druhé brance se Loula dostal do dalších dvou šancí, kdy mohl zvýšit skóre, ale v obou situacích zvolil špatné řešení. Po druhé brance se otevřela obrana hostí a domácí měli najednou mnohem více možností. V 78. minutě se dostal Erben do úniku a šel sám na brankáře. Gajdoše obelstil kličkou, ale místo střely předložil balon Loulovi, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil a dokončil hattrick - 3:0. Zbytek zápasu se dohrával ve stylu nahoru dolů, ale skóre se již neměnilo a tři body zůstaly v Chrášťanech.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula: V tomto kole se nám zápas vydařil. Dá se říct, že jsme měli zápas pod kontrolou celou dobu a dovedli jsme jej do vítězného konce. Doufám, že příští týden navážeme a získáme další tři body do tabulky.




Sestavy


Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - K. Loula [-] , P. Králička [-] , M. Nováček [-] (69. P. Rudovský [-] ) , D. Dvořák [-] , V. Lužný [-] (85. L. Rédl [-] ) , V. Erben [-] (80. D. Kořínek [-] ) , J. Karas [-] , M. Kalous [-] (85. T. Rédl [-] ) , Z. Hubáček [-] (80. T. Tatzauer [-] ) , D. Kříž [-]

TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - A. Sarhsian [-] (45. J. Macák [-] ) , M. Konopásek [-] , R. Vejtasa [-] , J. Čiha [-] , M. Benada [-] , F. Hůla [-] (69. P. Hejl [-] ) , J. Gajdoš [-] , T. Fencl [-] , V. Melichar [-] , M. Vaněk [-] (78. T. Halada [-] )

Hráči zápasu: J. Šutera , K. Loula , V. Erben .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: HUSÁK Jan - KOZÁK Lubomír, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: remíza

V remizovem utkání se budou po penaltách radovat Slabečtí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích