Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroučová si odváží debakl z Pavlíkova


Branky


15. F. Kalaš , 17. O. Polcar , 24. O. Polcar , 31. F. Kalaš , 39. J. Jiroušek , 46. P. Čech , 55. P. Čech st. , 63. P. Ikrényi (p.) , 65. F. Kalaš
13

Bez svého klíčového hráče Jana Kováčika se musela obejít Kroučová ve velmi těžkém zápase na půdě Pavlíkova. Domácí ukazují, že to s postupem myslí vážně a podle toho také vypadají nejen jejich výsledky, ale také předvedená hra. Po zimní přestávce navíc mladý celek posílil František Kalaš, který zvedl kvalitu. Nyní to poznala Kroučová v plné parádě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový bůr

Průběh zápasu byl takový, jak se přesně očekávalo. Kroučová šla do zápasu s tím, aby uhrála co nejpříznivější výsledek. Proti ale byli domácí, kteří na nic nečekali a ihned na svého soupeře vlétli. Po čtvrt hodině hry se po rohovém kopu prosadil Kalaš - 1:0. Krátce poté pálil ze střední vzdálenosti mladík Ikrényi, jehož pokus Tomeš vyrazil pouze do míst, kde stál připravený další mladý talent pavlíkovské kopané O. Polcar - 2:0.

 

Stejný hráč postupoval ve 24. minutě ze strany do vápna a tvrdou střelou propálil brankáře - 3:0. Po půl hodině hry o sobě dal vědět znovu Kalaš, který ukázal, že je na tuto soutěž nadstandardním hráčem - 4:0. Mezi střelce se do konce poločasu zapsal také Jiroušek, který si ve vápně umí najít svůj prostor a přesně zakončit - 5:0. Jasná jízda domácích, kteří nasadili Kroučové poločasového bůra. Soupeř dělal co mohl, ale na mladíky v domácích dresech to nestačilo.

Kontrola vedení

Na hostující straně jedno, na domácí hned tři střídání. Čech ml. se po minutě na hřišti dostal k míči a lepší vstup do zápasu si snad ani nemohl přát - 6:0. Čerstvé síly o sobě daly hned vědět. Následoval Čech st., který byl dalším pavlíkovským hráčem, který překonal jinak velmi dobře chytajícího Tomeše - 7:0. Brankář Kroučové dělal co mohl a nebýt jeho, může být výsledek klidně dvouciferný.

 

Po hodině hry zatáhla kroučovská defenziva za záchrannou brzdu a Pavlíkov se mohl těšit z pokutového kopu. K tomu se postavil Ikrényi ml. a nemýlil se - 8:0. Poslední gólové slovo si vzal Kalaš, posila z SK Rakovník, který zkompletoval hattrick - 9:0. Zbytek zápasu se pouze dohrával a nepřinesl žádné dramatické okamžiky. Pavlíkov si připsal poklidné a vysoké vítězství, naopak Kroučová se svým úzkým kádrem musela přijmout nepěkný výsledek a druhý jarní zápas bez bodového zisku.

 

Galerie od Jany Malecké.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Petr Ikrényi ml., záložník: Další zápas je za námi a jsme rádi, že tři body zůstaly doma. Soupeř nekladl velký odpor, o čemž svědčí tak vysoké skóre. Do poločasu jsme opět zápas rozhodli a na druhý poločas jsme vystřídali několik hráčů. Zápas jsme v klidu dohráli. Dobrý výkon podala naše nová posila Fanda Kalaš. Díky patří také fanouškům, kterých přišlo v tomto počasí poměrně dost. Nyní se musíme připravit na derby ve Slabcích.




Sestavy


SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - O. Vávra [-] , A. Bureš [-] , L. Polcar [-] (46. P. Chytrý [-] ) - P. Ikrényi [-] , O. Polcar [-] (64. F. Podhorský [-] ) - J. Jiroušek [-] (46. P. Čech st. [-] ) - J. Koc [-] (46. P. Čech [-] ) , D. Řezáč [-] , J. Jiřík [-] (65. L. Bureš [-] ) , F. Kalaš [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Eminger [-] , P. Linc [-] , J. Pohlot [-] (46. D. Čapek [-] ) , J. Svatek [-] , M. Vait [-] , L. Řehoř [-] , J. Škuthan [-] , V. Malecký [-] , R. Janek [-] , M. Řehoř [-]

ŽK: 8. J. Eminger .
Hráči zápasu: F. Kalaš , O. Polcar , P. Ikrényi .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: TVRZ Marek - BENEŠ Adam, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Můj chlebodárce zvítězí rozdílem třídy, tak jako v předšlém utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích