Čistá si zastřílela, Petrohrad zopakoval stejný výsledek


Branky


15

Čistá hrající o postup do vyšší soutěže přivítala na svém hřišti Petrohrad. Ten má za sebou neúspěšný duel z minulého týdne, kdy jej porazil další tým aspirující na postup, a to Pavlíkov. Nyní nedopadli hráči Sokola o nic lépe, vlastně úplně stejně. Jejich výkon byl o něco lepší, ale Čistá žádné drama nepřipustila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uklidnění do šatny

Čistá do zápasu vstoupila lépe a hned v 8. minutě se mohla radovat po brance svého kapitána Kašpara. Na zkušeného fotbalistu navázal suverénně nejlepší střelec Dušička, který dělal hostujícímu celku velké problémy. Petrohrad se také ozval. Masopust se individuálně prosadil středem hřiště a našel do lajny v náběhu Nováčka. Ten poslal míč do vápna přesně na Míčka, jehož střela zaplavala před Kratochvílem a Petrohrad byl zpátky ve hře.

 

Bohužel pro hostující celek ne na dlouho. S bleskovou odpovědí na kontaktní branku přišel Wittmann. Sokol to nevzdával a dále se snažil držet krok se svým sokem. Střelecké pokusy hostí cíl nezasáhly, stejně tak nebyla úspěšná standardní situace, když se při zakončení nepohodl Majer s Míčkem. Konec poločasu se blížil a hostujícímu celku docházely síly. Už se zdálo, že se půjde do kabin, ale Čistá udeřila ještě jednou zásluhou svého kanonýra Dušičky, který stanovil poločasové skóre - 4:1.

Góly až v závěru

Čistá šla do druhé půle s vědomím, že může trochu polevit, držet si velmi luxusní náskok tří branek a zápas dovést do vítězného konce. Rozdíl tří branek mohl vzít hostujícímu týmu chuť do hry, ale to se nestalo. Naopak Petrohrad mohl přidat další branky a zdramatizovat zápas, ale nestalo se tak. Masopust orazítkoval z přímého kopu břevno a dorážku Míčka vychytal Kratochvíl. Čistecký brankář byl na místě i při dalším pokusu Masopusta.

 

Čas plynul a hosté zjišťovali, že to na zvrat v utkání nevypadá, chyběla fyzická kondice a polevili v koncentraci. Toho využili domácí, kteří si v závěru zápasu ještě vylepšili skóre. Mezi dvě trefy Denka se zapsal Lukáš a bylo hotovo. Čistá své vedení nepustila a po zásluze si připisuje plný počet bodů - 7:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Luboš Havlíček: Od začátku zápasu jsme lepším týmem, dali jsme rychlé dva góly. Petrohradu se povedlo rychle snížit, ale dvěma góly do poločasu jsme prakticky rozhodli o výsledku.

Sokol Petrohrad
Jiří Masopust: První poločas skončil jasně pro domácí, ale průběh zápasu výsledku moc neodpovídal. Do nějaké 35. minuty to byl vyrovnaný zápas, poté nám jak známo došla fyzička a do kabiny jsme ještě jednou inkasovali, což byla škoda. Druhý poločas byl podle mě do nějaké 75. minuty vyrovnaný, měli jsme i dost šancí. Ve zbylé čtvrt hodině jsme se soustředili více na hádky než na fotbal a po inkasovaných třech brankách bylo po zápase. Náš výkon byl o polovinu lepší než minulý týden. Snažili jsme se, bojovali, ale výsledek je bohužel stejný jako minulý zápas. Je potřeba trénovat, bez toho to nepůjde.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - O. Dušička [-] , P. Kašpar [-] , M. Plincner [-] , L. Milan [-] , J. Votroubek [-] , R. Wittmann [-] , P. Schuh [-] , D. Denk [-] , L. Havlíček [-] , M. Fidler [-] (32. P. Košťál [-] )

Sokol Petrohrad
P. Sochor [-] - R. Worzischek [-] , D. Učík [-] , M. Šiška [-] , T. Halámek [-] - J. Masopust [-] , P. Nováček [-] - P. Míček [-] , D. Halámek [-] , Z. Sajfrt [-] , M. Majer [-] (68. M. Šoltys [-] )

ŽK: 79. P. Míček , 82. D. Učík , 87. T. Halámek .
Hráči zápasu: O. Dušička , D. Denk - P. Míček , J. Masopust .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: TICHÝ Martin - KOZÁK Lubomír, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 4. 2022 18:14
Hodnocení zápasu
4. 4. 2022 09:25
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Kvalitnější tým mají domácí, kteří zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích