Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 13:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá předčila Šanov ve všech směrech a zaslouženě zvítězila


Branky


14

Čistá patři do top čtyřky, která bude bojovat o postup do vyšší soutěže. Šanov má opačné problémy. Domácí celek bude mít co dělat, aby se v soutěži zachránil. Body bude muset sbírat proti jiným soupeřům než těm, co jsou v tabulce v nedohlednu. Duel s Čistou toho byl zdárným příkladem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

             


Ohlasy k zápasu


TJ Šanov
Pavel Beneš: Ze sestavy vypadlo na poslední chvíli kvůli nemoci hned několik hráčů a do zápasu nás bylo k dispozici pouze dvanáct. Z naší strany byla znát nerozehranost a horší fyzická kondice. Soupeř nás předčil v kombinaci, měl lepší pohyb a dostával nás do neustálého tlaku. My měli několik brankových příležitostí, abychom utkání alespoň částečně zdramatizovali. Čistečtí však především v závěru utkání také několik tutovek zahodili a po právu jim patří pogratulovat k vítězství. Nás čeká ještě spousta práce, ale věřím, že každým zápasem se budeme zlepšovat a v tabulce půjdeme nahoru.

TJ Čistá
Aleš Votroubek: I přesto, že to byl první zápas a chyběla nám větší sehranost a přesnost, tak jsme jeli do Šanova s tím, že si odvezeme tři body. Už od začátku bylo znát, že zimní přípravu jsme měli větší než domácí. Dostávali jsme se hned od začátku do větších šancí, ale vždy tomu chyběla přesná přihrávka nebo lepší zakončení. Pokusíme se na tom zapracovat a doufám, že budeme sbírat body i nadále.



Sestavy


TJ Šanov
L. Bělohradský [-] - J. Cír [-] , P. Beneš [-] , P. Hamouz [-] , D. Sklenička [-] , J. Staněk [-] - Z. Kandler [-] , D. Šika [-] - L. Slabý [-] , I. Takács [-] , J. Jelínek [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - O. Dušička [-] , P. Kašpar [-] (82. J. Votroubek [-] ) , M. Plincner [-] , L. Milan [-] , J. Votroubek [-] , R. Wittmann [-] , A. Votroubek [-] (30. P. Košťál [-] ) , D. Denk [-] , L. Havlíček [-] , R. Votroubek [-]

ŽK: 30. D. Šika , 45. L. Bělohradský .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TICHÝ Martin - VOLRÁB František (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Čistá odehrála velmi dobrý podzim i díky skvělému Dušičkovi. Cokoliv kromě výhry hostů bude překvapení.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza