Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 13:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Janov si zastřílel proti Oráčovu


13

Při pohledu na tabulku bylo jasné, kdo jde do zápasu jako favorit. Oráčov zajížděl do Janova s cílem překvapit a pokusit se uhrát co nejpříznivější výsledek. Musel se však obejít bez brankáře Petra Flajšingra, který bude jaro trávit o soutěž výš. Možná i proto domácí vstřelili půltucet gólů, ke kterému přidali čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ticho před bouří

Kdo čekal, že Janov od úvodní minuty bude dávat góly a svého soupeře doslova zničí, byl alespoň první poločas na omylu. Domácí Sokol udeřil v první půli pouze jednou. Ve 26. minutě se prosadil po samostatné akci Konvalinka, který zařídil poločasové vedení - 1:0. Oráčov si do zbytku utkání přenesl slibný výsledek. Pokud by těžil ze svých nepříjemných autových vhazování nebo z rohových kopů, mohl by se zápas ještě zamotat.

Bouře po tichu

Janov šel do druhého poločasu s jasným cílem. Vsítit rychlý gól a dohrát zápas v klidu, mít ho pod svou kontrolou. 49. minuta, Konvalinka podruhé a v domácím táboře bylo hned o něco klidněji - 2:0. Po hodině hry našel M. Bradáč přesnou přihrávkou ve vápně Bečiroviče, který rozvlnil síť a napověděl, že je o vítězi rozhodnuto - 3:0. O pár minut později dal třem bodům definitivní tečku, to když využil nahrávku od Houdy - 4:0.

 

Domácí Sokol se dokázal popasovat s nepříjemnými auty a rohy svého soupeře, kterému žádnou branku nedovolil. Na čtvrtou branku navázal rychle M. Bradáč, který dostal míč do vápna a z otočky nedal Kadeřábkovi šanci - 5:0. Ke dvěma asistencím přidal janovský playmaker také gól. A utkání završil asistencí na poslední branku svého týmu, kterou zaznamenal Štefl - 6:0. Janov si tak připsal hladké vítězství a tři body, které se budou v konečném zúčtování jistě hodit.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Po povedené přípravě, ve které jsme dokázali porazit Lužnou, Lišany a Městečko, jsme byli dost sebevědomí. První půle byla trochu zrádná, protože jsme nedokázali proměnit spoustu šancí, ale ve druhém poločase se vše zlomilo. Pokud chceme pomyslet na postup do vyšší soutěže, tak si tuhle výkonnost musíme udržet.




Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - M. Bradáč [-] , A. Alijevič [-] (45. V. Štefl [-] ) , R. Konvalinka [-] (72. M. Marhevský [-] ) , J. Kail [-] , F. Houda [-] , J. Bečirovič [-] , J. Koukal [-] , J. Kloub [-] (32. M. Dohnal [-] ) , J. Linc [-] , J. Melč [-]

SK Oráčov
D. Kadeřábek [-] - L. Zamba [-] , P. Katona [-] , A. Katona [-] , S. Vachtl [-] , J. Svatoň [-] , P. Sejpka [-] , M. Richtr [-] , R. Vachtl [-] , J. Čech [-] (78. P. Rubáš [-] ) , M. Podolák [-] (45. M. Pala [-] )

ŽK: 31. A. Alijevič - 3. J. Čech .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽEMLIČKA Josef - KOUKAL Jaroslav (N), SIEGEL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pokud chtějí domácí postoupit, nemohou zaváhat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích