Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky přiblížily Rynholec do nižší soutěže


Branky


13

Pro Rynholec klíčový zápas o setrvání v okresním přeboru. Baník na své umělce přivítal Roztoky a do důležitého zápasu vstoupil dobře, když ovládl první poločas. To se ale nedá říci o druhé půli, kterou domácí nezvládli, po vyloučení Matějky dohrávali v deseti a to se jim stalo osudným. V posledním kole se Hředlemi jsou tři body tak trochu zbožným přáním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkný a důležitý gól

Rynholec se v důležitém zápasem soustředil na defenzivu a do utkání šel s jasným cílem. Pokusit se vstřelit branku, ideálně přidat další a soupeře pustit do minima šancí. To se Baníku dařilo, tedy alespoň v prvním poločase. Do vedení svůj tým poslal krásnou střelou ze střední vzdálenosti Fonod - 1:0. Roztoky se snažily o vyrovnání, domácí ale jednogólové vedení do kabiny udrželi. To i přesto, že ve 29. minutě musel ze hry odstoupit brankář Haužvic, který se navrátil po několika týdenní pauze mezi tři tyče.

Vyloučení a ztráta vedení

Baník vedení držel, bojoval, ale síly docházely. Šance Perlíka nebo samostatný nájezd Berana brankou neskončil. Po hodině hry se dostávaly více a více do hry Roztoky, které šly za vyrovnáním. Baník ale držel čisté konto a hubené vedení, které by znamenalo veledůležité tři body. Dvě slepené žluté karty Matějky byly pro domácí velkým problémem. Plán dostal velkou trhlinu, kterou ještě zvýraznila rychlá vyrovnávací branka Čumpelíka po rohovém kopu - 1:1.

 

O pět minut později bylo na domácí straně ještě truchlivější. Roztoky využily početní převahy a do unavené obrany udeřil Čermák - 1:2. Definitivní tečku za tímto zápasem udělal střídající Jirásek, který do otevřené obrany zasadil další úder - 1:3. Rynholec tak čeká poslední šance na zisk bodů v Traverza aréně. Těžšího soupeře ale na závěr Baník schytat nemohl.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
David Mrázek: Vedli jsme 75 minut proti soupeři, který byl k poražení. Bohužel jsme závěr nezvládli a ještě jsme dostali červenou kartu. Po hodině hry jsme úplně odešli fyzicky. Poslední kolo hrajeme ve Hředlích a naše naděje na záchranu je velmi malá.

TJ Roztoky
Zdeněk Špimr: Utkání hodně ovlivnilo vedro a terén. Domácí zaparkovali před vápno autobus a soustředili se na obranu. Jejich snahu umocnil fakt, když z ojedinělé akce střelou z dálky dali gól. Zlom v utkání přišel ve druhém poločase po vyloučeni jednoho z domácích, kdy začala být naše převaha drtivá a přišlo zasloužené vyrovnání a pak další dvě branky.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] (29. D. Jirava [-] ) - M. Chvaščák [-] (85. V. Tesař [-] ) , J. Pozníček [-] , J. Matějka [-] , O. Humr [-] , M. Beran [-] , M. Kedroň [-] , L. Dadák [-] , D. Mrázek [-] , P. Fonod [-] , T. Perlík [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - Z. Špimr [-] (57. J. Jirásek [-] ) , O. Čumpelík [-] , M. Fikejz [-] (68. M. Kaplan [-] ) , M. Čermák [-] , P. Hruška [-] , J. Texl [-] , M. Farkas [-] , D. Vejvoda [-] , J. Lejbl [-] (84. J. Kněžík [-] ) , Š. Masarovič [-]

ŽK: 50. M. Kedroň , 63. T. Perlík , 73. J. Matějka . ČK: 75. J. Matějka .
Hráči zápasu: P. Fonod - M. Čermák , O. Čumpelík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŽEMLIČKA Josef - ČERVENÝ Jan, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Domácí sice potřebují body, ale za mě by se musel stát zázrak, aby se zachránili. Roztoky podle mě zvítězí.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů