1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovorčovicím vystřelil bod na půdě Kosmonos gólem v nastavení Černý


Branky


6

Kosmonoská rezerva podlehla v minulém kole v Lužci 4:3. Dnes si chtěla udělat reparát na soupeři z Hovorčovic, který v minulém kole porazil velvarské béčko, kdy se hrdinou stal Daniel Černý. Stejný muž zazářil v závěru utkání i dnes!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez gólů i šancí

První půle byla na šance opravdu chudá. Jelikož hosté přijeli v jedenácti lidech, včetně dvou gólmanů, od začátku utkání se soustředili hlavně na bránění. Domácí fotbalisté drželi balón na svých kopačkách téměř celý první poločas, do gólových příležitostí se ale dostat nedokázali. Hovorčovice se dobře bránily a svého soupeře k ohrožení branky nepustily.

 

Úvodní, pro diváky poměrně nezajímavé dějství, tak skončilo 0:0.

Krásný vyrovnávací gól v nastavení

Ve druhé půli už postupem času hosté odcházeli, a Kosmonosy si tak konečně vypracovaly příležitosti ke skórování. Jednu z nich využil v 65. minutě mladý Michael Vít Mulligan, který se prosadil přesnou střelou k tyči.

 

Domácí měli poté spoustu dalších šancí, kdy mohli svůj náskok navýšit. Vždy však ztroskotali na hostujícím brankáři nebo na nepřesné koncovce.

 

V nastavení přišel trest. Hovorčovice zahrávaly přímý kop z dobré pozice, střela však skončila zblokováním kosmonoské zdi. Odražený balón si ale našel Daniel Černý a nekompromisní ranou vyrovnal na 1:1.

 

Hovorčovicím se tak povedl zázrak, kdy po utkání v Kosmonosech, které odehrály s gólmanem v poli, bez jediného náhradníka, odjíždějí domů s bodovým ziskem.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy B
Martin Michalec: V první půli mi chybělo trochu víc pohybu a ve druhé půli jsme měli proměnit více šancí. Jinak bych chtěl ale hráče pochválit. Vzhledem k tomu, jak jsme byli poskládaní, tak musím říct, že slušný výkon.

SKK Hovorčovice
Jiří Tesař: V prvním poločase se nám dařilo dobře bránit. Ve druhé půli už jsme inkasovali a přežili spoustu dalších tutových šancí soupeře. Na konci se nám zásluhou Černého podařilo vyrovnat. Se zázrakem a se štěstím se nám tak povedlo urvat bod v těžké situaci, ve které jsme se nacházeli.



Sestavy


SK Kosmonosy B
M. Bím [-] - M. Mulligan [-] , J. Strouhal [-] , L. Hlaváček [-] (37. J. Boxan [-] ) , M. Skalický [-] (46. D. Hradec [-] ) , J. Motyčka [-] , F. Kopal [-] (72. M. Král [-] ) , J. Maryška [-] , P. Kraus [-] , M. Mašek [-] , V. Šulc [-] (72. T. Hutsalyuk [-] )

SKK Hovorčovice
D. Hutař [-] - R. Vintr [-] , J. Pouzar [-] , D. Černý [-] , F. Škorvánek [-] , V. Valíček [-] , O. Pouzar [-] , Z. Bureš [-] , A. Kaličiak [-] , M. Mansfeld [-] , P. Vinš [-]

ŽK: 47. V. Šulc , 75. J. Boxan , 85. M. Mašek , 90. P. Kraus - 12. F. Škorvánek , 69. P. Vinš , 77. J. Pouzar .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jiří Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Kosmonoská rezerva si poradí s A-výběrem z Hovorčovic. Tři body zůstanou na Mladoboleslavsku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích