Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Gólové hody v Libčicích skončily dělbou bodů, o dva góly Lužce se postaral Hrdlík


Branky


6

Libčice se v posledních zápasech potýkaly s vysokou absencí, pro dnešní utkání už však měly k dispozici několik náhradníků. Na plný počet bodů to však nestačilo, jelikož Lužec podal bojovný výkon, který vyústil v zaslouženou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly na obou stranách

Utkání bylo od samého začátku poměrně vyrovnané a bojovné. Šancí k vidění příliš nebylo, když už ale nějaká přišla, ve většině případů z toho byla branka.

 

Tu první vstřelily Libčice. V 7. minutě se po přihrávce Tomáše Tenkla trefil netradičně na hrotu hrající kapitán Lukáš Paluka.

 

Domácí drželi jednogólový náskok, zrazu však bylo skóre opačné, jelikož se domácí dokázali během dvou minut prosadit hned dvakrát. Ve 20. minutě nejprve vyrovnal Petr Kolařík a z následné chyby v rozehrávce poslal Lužec do vedení David Hrdlík.

 

Libčicím se ale deset minut před koncem prvního poločasu podařilo vyrovnat. Z rohového kopu se tvrdou střelou, která se ještě otřela o břevno, prosadil Jaroslav Hamouz.

 

Skóre bylo tak po první půli nerozhodné 2:2.

 

Jedna branka v obou sítích

Podobně, jako tomu bylo v první půli, většina závarů před brankou, ať už na jedné nebo na druhé straně, byla po standardních situacích.

 

Po jedné takové poslal domácí do vedení Andreas Tyle, který se v nepřehledné situaci ve vápně zorientoval nejlépe a brankou na 3:2 vrátil svému týmu vedení.

 

Lužec ale v 79. minutě dokázal vyrovnat, kdy se po skvělé individuální akci svým druhým gólem v utkání prosadil David Hrdlík.

 

Hosté měli ve zbytku utkání k dispozici ještě několik standardních situací. Žádná však neskončila rozhodujícím gólem, a utkání mezi Libčicemi a Lužcem tak skončilo zaslouženou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


AFK Libčice
Daniel Bejr: Určitě jsme nebyli lepším mužstvem. Předpokládali jsme, že budeme dominovat, to se nám však nepovedlo. Musím říct, že mě Lužec překvapil, upřímně jsem čekal jednodušší zápas.

AFK Eletis Lužec
Martin Tauchman: Myslím si, že remíza je zasloužená. Uvidíme, zda pro nás bude tento bod v konečné tabulce platný. Nyní nás čeká derby, ve kterém musíme bezpodmínečně zvítězit.



Sestavy


AFK Libčice
V. Michovský [-] - J. Hamouz [-] , J. Lain [-] (75. R. Wrobel [-] ) , A. Tyle [-] (89. P. Valenta [-] ) , T. Tenkl [-] , J. Vondra [-] , J. Vondra [-] , L. Paluka [-] , O. Hrdina [-] , J. Ptáček [-] , T. John [-] (61. T. Szaban [-] )

AFK Eletis Lužec
V. Rollo [-] - M. Kučaba [-] (85. M. Hruška [-] ) , P. Kolařík [-] , D. Hrdlík [-] , F. Vlasák [-] , V. Sušír [-] , L. Prejza [-] , M. Tauchman [-] (46. T. Roučka [-] ) , D. Tauchman [-] , L. Bernard [-] , J. Uher [-]

ŽK: 34. J. Vondra , 72. T. Tenkl , 74. J. Lain , 87. J. Hamouz - 28. M. Tauchman , 73. M. Kučaba .
Počet diváků: 145.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jiří Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas bude velice vyrovnaný, do role favorita však pasuji Libčice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích