0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libčice, za které musel nastoupit i trenér, dokázaly zvítězit v Radonicích!


Branky


3

Oba celky se v poslední době potýkají s vysokými absencemi. Radonice si v minulém kole nedokázaly poradit s Kosmonosy, se kterými podlehly 7:1. Naopak libčičtí fotbalisté se s marodkou popasovali daleko lépe, kdy dokázali na domácím hřišti porazit Chotětov. Dnes to byli znovu oni, kteří i za pomoci svého trenéra, který musel v závěru naskočit, dokázali zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí gól Hrdiny

Do utkání vstoupili s mnohem větší chutí fotbalisté Libčic, kteří byli více na balónu a kontrolovali hru. Domácí se tolik do hry nedostávali a nebyli po vítězství tak hladovi, jako hosté.

 

V 15. minutě se Libčice ujaly vedení. Po přihrávce Tomáše Tenkla otevřel skóre utkání Ondřej Hrdina.

 

Radoničtí si v první půli vytvořili jednu vyloženou příležitost. Samostatný nájezd na hostujícího Michovského však zůstal nevyužit.

 

Další šance už první poločas nepřinesl, a spokojenější tak při odchodu do kabin byli fotbalisté Libčic.

 

Poločas bez šancí a nástup trenéra hostí

Hra ve druhé půli opadla. Hosté drželi míč, kontrolovali hru a svého soupeře nepouštěli do žadných příležitostí. Ani oni si už však nedokázali vytvořit žádnou šanci, a druhé dějtsví tak pro diváky bylo poměrně nezajímavé.

 

Za zmínku však stojí 77. minuta, kdy na hřiště nastoupil libčický trenér Daniel Bejr. A byl to právě on, který se postaral o ojedinělou šanci ve druhé půli. Jeho střela z poměrně dobré pozice však byla zblokována.

 

Libčice tak i s obrovskou marodkou dokázaly zvítězit na půdě Radonic po gólu Ondřeje Hrdiny.

 

Naopak Radonice budou muset ve zbývajících utkáních zabrat, aby se vyhly sestupovým příčkám, na kterých už se po dnešním utkání nacházejí.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Radonice
Jan Janík: Kluky za výkon pochválím, makali jsme a je škoda, že jsme bez bodu. Stále nám chybí opory a je to znát. Soupeři gratulujeme ke třem bodům. Ještě bych chtěl pochválit rozhodčí, kteří podali velmi slušný výkon.

AFK Libčice
Daniel Bejr: Musím říct, že jsem byl spokojený. Jsem na kluky pyšný, protože odehrát mistrovské utkání I.B třídy bez nějakých třinácti hráčů není úplně snadné. Nikdo nezklamal, všichni kluci hráli velice dobře, včetně těch mladých.



Sestavy


TJ Slavia Radonice
J. Domlátil [-] - D. Arient [-] (64. M. Mucha [-] ) , P. Cikaník [-] , K. Mejsnar [-] , M. Hrubeš [-] , M. Doležal [-] , J. Kmoch [-] (84. P. Houštecký [-] ) , A. Moravec [-] , J. Janík [-] , Š. Šťastný [-] , J. Lukáš [-]

AFK Libčice
V. Michovský [-] - J. Hamouz [-] , T. John [-] , J. Ptáček [-] , O. Hrdina [-] , J. Vondra [-] , M. Tenkl [-] (77. D. Bejr [-] ) , T. Tenkl [-] , A. Tyle [-] , J. Lain [-] , D. Kaláb [-] (74. Š. Lain [-] )

ŽK: 85. J. Lukáš .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Zuska Oldřich - ŘIČICA Jiří, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jan Víteček
Tip experta: výhra hostů

Libčice potvrdí lepší pozici v tabulce a z Radonic si odvezou všechny tři body.

Tip: výhra hostů