0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Boleslav i přes tři neuznané góly zvítězila na půdě Holubic


Branky


4

Pokud staroboleslavští ještě chtějí pomýšlet na postup, proti Holubicím museli naplno bodovat. Forma i postavení obou týmů nasvědčovalo tomu, že hosté svého soupeře přejedou rozdílem třídy. Obvyklá kanonáda se ale nekonala. I přesto si však Stará Boleslav odvezla všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři neuznané góly hostů i přesto znamenají vedení

Začátek utkání byl poměrně opatrný, hru ale kontrolovali hosté ze Staré Boleslavi.

 

Těm se během první půle podařilo vstřelit tři branky. Góly Štěpánka, Prágera a Nováka však kvůli ofsajdu rozhodčí neuznali.

 

Holubičtí hrozili především z brejkových situací, vyloženou gólovou příležitost si ale vypracovat nedokázali.

 

Hosté i přes tři neuznané góly odcházeli po prvním poločase do kabin s jednogólovým náskokem. Dvě minuty před koncem úvodního dějství totiž po přihrávce Petra Bláhy otevřel skóre utkání Ondřej Štěpánek.

 

Stav utkání byl tak po první půli příznivější pro borce ze Staré Boleslavi, kteří vedli 1:0.

Výhru hostům pojistil Krulich

Druhý poločas mnoho zajímavého nenabídl. Staroboleslavští hru kontrolovali a svého soupeře nepouštěli prakticky do žádných šancí. Ani jim se ale nedařilo vytvářet si příležitosti k navýšení náskoku. Za zmínku stojí jen povedená střela Marka Moravského, se kterou si ale domácí gólman poradil.

 

V 79. minutě přišla rána do vazu holubických. Kvůli zranění musel hřiště na nosítkách opustit kapitán Kirill Prilepskiy.

 

Zhruba o deset minut později přišla pojišťující branka hostů. K balónu, který propadl mezi holubickými obránci, se dostal Daniel Krulich. Staroboleslavský středopolař si obešel domácího Pečonku a pohodlně stanovil konečné skóre utkání na 2:0 pro svůj tým.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holubice
Roman Slavíček: Náznaky šancí jsme měli, vyloženou příležitost jsme si ale nevypracovali. Soupeř samozřejmě svojí kvalitu má a to prokázal. Velká komplikace je pro nás zranění našeho kapitána. I tak se ale nevzdáváme a budeme bojovat až do konce.

FK Slavoj Stará Boleslav
Miroslav Sunkovský: Od začátku jsme byli lepší. I přes to, že soupeř dobře bránil, se nám v první půli podařilo vstřelit tři góly. Žádný nám ale nebyl uznán. Převahu jsme ale nakonec dokázali v závěru korunovat gólem. Druhý poločas už byl takový nemastný, neslaný. Holubicím jsme nic nedovolili, ani nám se ale příliš nedařilo. V závěru Daniel Krulich ale dokázal pojistit naši výhru.



Sestavy


TJ Sokol Holubice
R. Pečonka [-] - R. Ježek [-] - F. Valtr [-] - J. Valtr [-] (74. M. Čejka [-] ) , L. Brož [-] , T. Vlk [-] , J. Tománek [-] , J. Stuchlý [-] , M. Peroutka [-] , M. Lalouček [-] , K. Prilepskiy [-] (79. R. Pawlus [-] )

FK Slavoj Stará Boleslav
T. Šejvl [-] - M. Voženílek [-] , J. Cruz [-] (64. J. Hovorka [-] ) , J. Reichert [-] , O. Štěpánek [-] , J. Novák [-] - J. Šejvl [-] (81. M. Zrubek [-] ) , M. Moravský [-] , D. Krulich [-] , V. Práger [-] (71. J. Matějovský [-] ) - P. Bláha [-] -

ŽK: 50. L. Brož , 53. J. Valtr - 10. M. Moravský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nehasil Karel - BOČEK Michal, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Daniel Bejr
Tip experta: remíza

Hosté se ještě určitě pokusí o nemožné, a tím myslím postup. Protože jsem ale v Holubicích téměř dvacet let bydlel, budu domácím přát a věřím v remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů