Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Michal Krčmář přihlížel výhře Libčic nad Chotětovem!


Branky


4

Oba týmy musely do utkání nastoupit v oslabené sestavě. Domácím chyběly opory jako Dosoudil či Punčochář a těsně před utkáním onemocněl i kapitán Lukáš Paluka. Chotětovští měli počet absencí také vysoký, navíc se jim během utkání zranil Michal Souček. Ke gólově bohatému utkání přihlížel biatlonista Michal Krčmář, který přijel jako dlouholetý kamarád trenéra domácích Daniela Bejra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení Libčic

Od začátku zápasu byli lepší domácí, kteří si vytvářeli spoustu šancí a v 11. minutě se dostali do vedení. Jakub Vondra zahrával rohový kop a jeho centr se snesl přímo na hlavu Jaroslava Hamouze. S tímto pokusem si hostující gólman dokázal poradit, jenže vyražený balón skončil tentokrát na kopačkách Jaroslava Hamouze, a domácí fotbalista napodruhé propálil vše, co mu stálo v cestě. Libčice tak vedly 1:0.

 

Zanedlouho mohl vedení svého týmu navýšit Andreas Tyle. Z bezprostřední blízkosti však hostujícího Ulmana překonat nedokázal.

 

Ve 37. minutě zahrával další rohový kop znovu Jakub Vondra a domácí po něm znovu skórovali. Hlavou se prosadil tentokrát Tomáš Tenkl.

 

První půle tak skončila 2:0 pro Libčice.

Dvě branky na obou stranách

Ve druhé půli Chotětov svůj výkon podstatně zlepšil, snižující branka se mu však dlouho nedařila vstřelit.

 

V 76. minutě navíc navýšili skóre domácí. Po krásném centru autora prvního gólu utkání Jaroslava Hamouze se hlavou prosadil Ondřej Hrdina.

 

O tři minuty později se chotětovským podařilo snížit. Technickou střelou zpoza vápna se mezi střelce utkání zapsal Ondřej Souček.

 

Dvougólový rozdíl vydržel pouhé čtyři minuty a v 83. minutě vedli domácí znovu o tři branky. Po pěkné kombinaci se prosadil Martin Tenkl, který byl na hřišti do té doby necelou minutu.

 

V závěru ještě upravil skóre utkání hostující Tomáš Koníček, který svým sedmnáctým gólem v sezóně stanovil konečný výsledek utkání na 4:2 pro Libčice.



Ohlasy k zápasu


AFK Libčice
Daniel Bejr: Musím říct, že jsem na kluky pyšný. V tom rozpoložení, ve kterém to mužstvo bylo, tak to nebylo vůbec jednoduché. Chtěl bych vyzdvihnout výkon vedoucího mužstva Lukáše Reichla, který dnes musel nastoupit. Na to, že hrál mistrovské utkání po několika letech, tak klobouk dolů.

TJ Sokol Chotětov
Jaroslav Souček: Do Libčic jsme jeli s oslabenou sestavou. Nějací hráči hráli po zranění, někteří se sebezapřením a navíc musel poté střídat i náš stoper Michal Souček. Nicméně výkon našeho týmu nebyl dobrý. Pozitivem jsou jen dva vstřelené góly, které korigovaly značně nepříznivé skóre. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


AFK Libčice
V. Michovský [-] - L. Reichel [-] , O. Hrdina [-] , T. John [-] , D. Kaláb [-] (82. M. Tenkl [-] ) , A. Tyle [-] (86. K. Klempt [-] ) , J. Vondra [-] , J. Vondra [-] , J. Ptáček [-] , J. Hamouz [-] , T. Tenkl [-]

TJ Sokol Chotětov
P. Ulman [-] - P. Vyhlas [-] (46. M. Moulis [-] ) , O. Souček [-] , M. Nežerka [-] , J. Roháček [-] (73. J. Pečenka [-] ) , J. Lukáš [-] , M. Souček [-] (69. P. Kern [-] ) , T. Koníček [-] , D. Vtelenský [-] , P. Beneš [-] , L. Kořínek [-]

ŽK: 63. J. Hamouz , 75. T. Tenkl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ŠEFARA Milan, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Daniel Bejr
Tip experta: výhra domácích

Byl bych špatný trenér, kdybych i přes problémy se zraněními nevěřil svým svěřencům. Navíc máme Chotětovu co vracet.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích