Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek zaskočil favorita! Poslední tým tabulky dal doma Libčicím čtyři góly!


Branky


4

Do Velkého Borku přijely Libčice, které v minulém kole získaly cenný bod za remízu se Starou Boleslaví. Dnes je čekal poslední tým tabulky, kterému se ale na jaře poměrně daří. Velký Borek si v minulém domácím utkání připsal cenný skalp Hovorčovic a dnes obral o všechny tři body i Libčice!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly v síti Libčic během dvaceti minut

Do utkání vstoupil mnohem lépe papírový outsider, tedy Velký Borek. Domácí tým se už v 1. minutě dostal do vedení. Po přihrávce Michala Junka otevřel střelou na přední tyč skóre utkání Marek Minář.

 

O deset minut později Marek Minář tentokrát v roli asistenta. Domácí fotbalista utekl po lajně, předložil míč svému spoluhráči Jaroslavu Kováčovi a ten povedenou střelou zvýšil na 2:0.

 

V 19. minutě vedli domácí už o tři branky. Tváří v tvář hostujícímu Michovskému se prosadil Filip Lamač.

 

O tři minuty později lovil libčický brankář balón ze své sítě počtvrté. Marek Minář dostal průnikovou přihrávku, dostal se do vápna a prudkou střelou zvýšil už na 4:0. Domácí krajní záložník si tak k jedné brance a asistenci připsal druhý gól.

 

Poté domácí trochu odpadli a hra se vyrovnala.

 

Hostům se povedlo vstřelit po rohovém kopu branku, rozhodčí však libčickou radost utnul v zárodku, jelikož jeden z hostujících fotbalistů zahrál rukou.

 

Domácí neuposlechli varování a ve 32. minutě už bylo po rohovém kopu sníženo. Z dorážky se prosadil kapitán Libčic Lukáš Paluka.

 

Nic dalšího už úvodní dějství nepřineslo, a hráči tak odcházeli do kabin za překvapivého stavu 4:1 pro domácí Velký Borek.

 

 

Domácí si vedení pohlídali

Hned zkraje druhé půle mohli fotbalisté Velkého Borku navýšit své vedení. Samostatný nájezd na Michovského ale nedokázal proměnit Kováč ani Lamač. Skóre se tak neměnilo.

 

Hosté se snažili o zdramatizování zápasu, domácí však dobře bránili a až na jednu šanci v závěru utkání svého soupeře prakticky k ničemu nepustili.

 

Utkání mezi Velkým Borkem a Libčicemi tak skončilo překvapivým výsledkem snad pro všechny. Poslední tým tabulky zvítězil nad borci z Libčic 4:1 a nadále se tak drží v boji o záchranu.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Zbyněk Štrupl: Povedl se nám úvod, kdy jsme po dvaceti minutách vedli 4:0. Musím kluky pochválit, hráli jsme fakt dobře, těch prvních dvacet minut bylo opravdu exkluzivních. Všichni, kteří mi po zápase volali, říkali, že to vážně nečekali. Bylo i dost diváků a někteří mi po zápase dokonce říkali, že to byl pěkný a pohledný fotbal, včetně našich branek.

AFK Libčice
Daniel Bejr: Do utkání jsme vstoupili s téměř stejnou sestavou jako proti Staré Boleslavi. Rozhodlo prvních dvacet minut, ve kterých jsme čtyřikrát nepochopitelně inkasovali. Bohužel jsme na lavičce měli jen jednoho zdravého hráče, a tak jsme museli spoléhat spíše na přeorganizování rozestavení, než na cílené střídání. Druhý poločas už byl z naší strany lepší, ale domácí si vedení zkušeně pohlídali. Z výkonu i výsledku jsme naprosto rozčarovaní a zklamaní.



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - M. Mihalík [-] - J. Ryba [-] (27. L. Krajník [-] ) , M. Junek [-] - F. Lamač [-] - T. Krajník [-] , L. Randák [-] , M. Minář [-] (72. J. Junek [-] ) , J. Kováč [-] (78. D. Procházka [-] ) , J. Jindřich [-] , P. Jeřábek [-] (88. Z. Vavrek [-] )

AFK Libčice
V. Michovský [-] - A. Tyle [-] (63. M. Tenkl [-] ) , T. John [-] , J. Ptáček [-] , O. Hrdina [-] , J. Lain [-] (24. J. Hamouz [-] ) , J. Vondra [-] , J. Vondra [-] , L. Šindelář [-] (81. D. Kaláb [-] ) , T. Tenkl [-] , L. Paluka [-]

ŽK: 86. M. Tenkl .
Počet diváků: 220.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Jan Cruz
Tip experta: výhra hostů

Jasná výhra Libčic. Mají dobrý tým a divím se, že se v tabulce nenacházejí výš.

Tip: výhra hostů