7:2
(3:0)
56. P. Kraus (p.)
84. M. Novák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 10:15

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Skvělá produktivita Staré Boleslavi pokračuje, Kosmonosům doma nasázela sedm branek


Branky


35. V. Práger , 40. J. Vodák , 45. J. Vodák , 48. P. Bláha , 65. J. Vodák , 67. J. Novák , 75. D. Krulich - 56. P. Kraus (p.) , 84. M. Novák
4

B-tým Kosmonos, který v minulém kole podlehl na domácím hřišti vedoucím Kralupům, dnes přijel na půdu druhého největšího aspiranta na postup - Staré Boleslavi. Vzdorovat jako proti týmu z Kralup se ale Kosmonosům dnes nepodařilo a Stará Boleslav potvrdila svou vysokou produktivitu z posledních zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli rozhodnuto

Zápas byl hned od úvodního hvizdu hodně otevřený. Hra se přelevála ze strany na stranu, šancí bylo k vidění na obou stranách. Branku jsem však dlouho neviděli.

 

Po dvaceti minutách utkání však převzali iniciativu domácí, kteří se ve 35. minutě dostali do vedení. Po krásné akci otevřel skóre utkání Václav Práger.

 

O pět minut později přišel další gól do sítě hostů. Po standardní situaci navýšil skóre Jan Vodák.

 

Těsně před koncem prvního poločasu se stihl Vodák prosadit ještě jednou. Znovu po standardní sitauci stanovil poločasový výsledek na 3:0 pro domácí.

 

 

Šest gólů, čtyři v síti Kosmonos

Hned zkraje druhé půle přidali domácí další branku. Po centru se hlavou prosadil Petr Bláha.

 

V 56. minutě zahrál domácí Práger ve vápně rukou, a hosté tak měli k dispozici pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Patrik Kraus, který tak snížil na 1:4 z pohledu Kosmonos.

 

O zhruba deset minut později zkompletoval domácí Jan Vodák hattrick. Střelou na zadní tyč zvýšil náskok Staré Boleslavi znovu narozdíl čtyř branek.

 

O dvě minuty později to bylo už o pět gólů. Po skrumáži ve vápně se trefil Jakub Novák.

 

Domácí neměli dost a v 75. minutě přidali sedmou branku. Po odraženém balónu skóroval Daniel Krulich.

 

Hostujícímu celku se v závěru podařilo ještě snížit. Krásnou střelou z obdivuhodné vzdálenosti stanovil konečné skóre utkání na 7:2 pro Starou Boleslav střídající Matyáš Novák.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Stará Boleslav
Miroslav Sunkovský: Věděli jsme, že nás čeká jeden z těch lepších soupeřů. Ze začátku to bylo hodně otevřené, nás několikrát podržel brankář, to samé na druhé straně. Po chvíli jsme však začali dominovat my. Do poločasu se nám podařilo dát tři góly a bylo rozhodnuto. Skvělý výkon.




Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
M. Čihák [-] - M. Voženílek [-] (67. J. Matějovský [-] ) , J. Cruz [-] , J. Novák [-] , O. Štěpánek [-] (77. J. Bušínský [-] ) - V. Práger [-] , D. Krulich [-] , M. Moravský [-] , J. Šejvl [-] - P. Bláha [-] (71. M. Zrubek [-] ) , J. Vodák [-] (77. J. Plotnárek [-] )

SK Kosmonosy B
Z. Janura [-] - F. Skramuský [-] , M. Král [-] , D. Málek [-] , L. Hlaváček [-] , V. Yerkhov [-] (78. D. Mašek [-] ) , J. Strouhal [-] , J. Motyčka [-] (70. M. Novák [-] ) , O. Zeman [-] , V. Šulc [-] , P. Kraus [-]

Počet diváků: 113. Rozhodčí: Sandev Patrik - MAREŠ Bohumil, ASNÍK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Matěj Vaněk
Tip experta: výhra domácích

Stejně jako v předchozím kole čeká Kosmonosy těžký soupeř. Stará Boleslav je velice nebezpečná směrem dopředu, a to potvrzuje i 25 vstřelených branek v jarní části sezóny. Myslím si, že Stará Boleslav vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích