5:2
(2:1)
43. R. Dosoudil
89. J. Kvapil (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bakov potvrdil formu z uplynulých kol, doma dal pět gólů Libčicím


Branky


42. J. Kvapil , 44. D. Boško (p.) , 77. M. Vaněk , 82. M. Vaněk , 87. D. Boško - 43. R. Dosoudil , 89. J. Kvapil (vl.)
5

Střetnutí těchto dvou týmů předpovídalo hodně gólů. Domácí Bakov jich dal v minulém kole čtyři na půdě Kosmonos a hostující Libčice jich zase nasázely pět Holubicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v závěrečné pětiminutovce

Zápas byl od úvodního hvizdu vyrovnaný. Šance byly na obou stranách, góly jsme však neviděli až do 42. minuty. Domácí Kvapil doklepával míč po rohovém kopu do prázdné branky a Bakov se tak ujal vedení.

 

Vzápětí měli rohový kop hosté, kteří ho dokázali také využít. Na 1:1 srovnal obránce Radek Dosoudil.

 

O minutu později přišla penalta. Po faulu na domácího Jakuba Velechovského se z penaltového puntíku nemýlil útočník David Boško. S výrokem rozhodčího nesouhlasil trenér hostů, který po svých protestech dostal červenou kartu.

 

Úvodní dějství s divokým závěrem tak skončilo 2:1 pro Bakov.

Tři góly domácích

Druhá půle byla znovu vyrovnaná a branky dlouho nepřicházely. Libčice se snažily o vyrovnání, v 72. minutě jim to však zkomplikoval Petr Valenta, který byl po druhé žluté kartě vyloučen ze hřiště. Hosté tak šli do deseti.

 

Toho po pěti minutách využili domácí. Po pěkné kombinaci uklidil balón do prázdné branky Matěj Vaněk.

 

O pět minut později se stejný muž prosadil znovu. Po standardní situaci pohodlně uklidil balón za záda hostujícího gólmana a zvýšil tak na 4:1.

 

V 87. minutě přidali domácí pátý gól. Po přihrávce dvougólového Vaňka přidal svoji druhou branku v zápase David Boško.

 

V poslední minutě ještě hosté dokázali snížit. Po závaru ve vápně si dal vlastní gól Jan Kvapil a stanovil tak konečný výsledek utkání na 5:2 pro Bakov.



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Kamenický: Musím pochválit celý tým. Do zápasu jsem musel udělat několik změn a všichni hráči se dokázali všemu přizpůsobit, včetně střídačky. Vyhráli jsme díky týmovému výkonu.:

AFK Libčice
Daniel Bejr: První poločas byl vyrovnaný a hlavně se hrál hezký fotbal. Ve druhé půli jsme šli do deseti a i přesto jsme se snažili útočit. Vyrovnat se nám ale nepodařilo a soupeř zaslouženě vyhrál. Co mi ale vadilo, byla nějaká rozhodnutí rozhodčího, včetně penalty proti nám.:



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
J. Kroupa [-] - J. Velechovský [-] (57. O. Prokůpek [-] ) , J. Říha [-] (83. R. Frélich [-] ) , T. Vitmajer [-] , J. Kvapil [-] , T. Formáček [-] , M. Ajchler [-] , P. Vitmajer [-] (38. J. Turek [-] ) , M. Vaněk [-] (88. M. Brož [-] ) , F. Bartoň [-] , D. Boško [-]

AFK Libčice
V. Michovský [-] - T. John [-] (83. J. Ptáček [-] ) , M. Punčochář [-] , R. Wrobel [-] (63. J. Vondra [-] ) , P. Valenta [-] , O. Hrdina [-] , L. Paluka [-] , J. Vondra [-] , R. Dosoudil [-] , T. Tenkl [-] , A. Tyle [-] (80. J. Lain [-] )

ŽK: 36. M. Vaněk , 51. D. Boško - 15. R. Dosoudil , 41. M. Punčochář , 42. P. Valenta , 48. O. Hrdina . ČK: 72. P. Valenta .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Dominik Zdržálek
Tip experta: výhra hostů

Opět za mě vyrovnaný zápas, ale štěstí bude přát Libčicím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích