Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Boleslav nasázela v zápase znovu pět gólů, tentokrát to odnesly Radonice


Branky


3

Domácí Radonice zaznamenaly v minulém kole vysokou porážku proti Kralupům. Dnes je čekal další aspirant na postup - Stará Boleslav. Ta na jaře zatím nezaváhala ani jednou a navíc je vysoce produktivní. Výjimkou nebylo ani toto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly hostujícího Zrubka

Od začátku utkání byla jasně lepší Stará Boleslav. Radonice bránily ve velkém počtu a čekaly na nějaké zaváhaní hostů a příležitost k brejku. 

 

Domácí hradby dokázal ve 20. minutě překonat Martin Zrubek, který dorazil balón do sítě po střele Jakuba Šejvla.

 

O sedm minut později se stejný muž prosadil znovu. Po standardní situaci prostřelil domácího brankáře z malého vápna. Skóre tak bylo 2:0 pro hostující tým.

 

Poté staroboleslavští trochu polevili a slibné situace si dokázaly vytvořit také Radonice. Žádnou z nich však přetavit v gól nedokázaly, a první půle tak skončila výsledkem 2:0 pro Starou Boleslav.

 

 

Tři rychlé góly stvrdily výhru hostí

Druhý poločas začal podobně, jako ten první. Stará Boleslav svého soupeře jasně přehrávala a vytvářela si spoustu šancí. Jednu z nich dokázal proměnit hned ve 49. minutě Daniel Krulich, který se prosadil hlavou po rohovém kopu.

 

V 55. minutě náskok hostů navýšil Petr Bláha, který skóroval tváří v tvář domácímu brankáři.

 

Staré Boleslavi to nestačilo a o dvě minuty později přidala pátý gól zápasu. Po krásné střele z dálky se trefil Marek Voženílek.

 

Za stavu 5:0 už hosté polevili a toho využily Radonice. Čestný úspěch zaznamenal Štěpán Šťastný, který po brejkové situaci přehodil hostujícího gólmana a stanovil tak konečný výsledek utkání na 5:1 pro Starou Boleslav.



Ohlasy k zápasu



FK Slavoj Stará Boleslav
Miroslav Sunkovský: Ze začátku bylo těžké se prosadit, Radonice bránily skoro ve všech lidech. Po dvaceti minutách se nám to ale povedlo a pak už jsme se rozjeli, takže rozhodně zasloužené vítězství. Celý zápas jsme byli jasně lepší a Radonice jsme přehrávali.:



Sestavy


TJ Slavia Radonice
J. Domlátil [-] - V. Jindra [-] (70. O. Karabello [-] ) , Š. Šťastný [-] , M. Pekárek [-] (70. P. Houštecký [-] ) , A. Moravec [-] , I. Zhabokrytskyi [-] (77. J. Krejčík [-] ) , J. Červenka [-] (62. D. Arient [-] ) , L. Bezkočka [-] , J. Janík [-] , M. Hrubeš [-] , K. Mejsnar [-]

FK Slavoj Stará Boleslav
T. Šejvl [-] - J. Cruz [-] , L. Brůžek [-] , J. Reichert [-] , M. Voženílek [-] (70. J. Novák [-] ) , B. Kondratenko [-] (68. J. Hovorka [-] ) - V. Práger [-] (70. J. Tesař [-] ) , J. Šejvl [-] (62. J. Matějovský [-] ) , D. Krulich [-] - M. Zrubek [-] , P. Bláha [-] (74. J. Vodák [-] )

ŽK: 9. J. Cruz , 66. M. Voženílek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Říha Jaroslav - SANDEV Viktor, KALÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Zbyněk Štrupl
Tip experta: výhra hostů

Stará Boleslav se pere o postup s Kralupami. Nečekám, že by zaváhala.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů