2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velvary se díky výhře nad Libčicemi přehouply do první poloviny tabulky


Branky


2

Na půdu Velvar přijely Libčice. Zápas byl okořeněný přítomností Martina Tenkla, který nastoupil za Libčice, do kterých se vrátil právě z Velvar. Speciálně on měl tak o motivaci určitě postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým podržel brankář

Zápas se hned od začátku hrál ve velmi vysokém tempu a začátek utkání měli v plné režii domácí. Po několika hrubkách hráčů hostujícího týmu se Velvary dostaly do několika slibných příležitostí. Libčice však podržel brankář Michovský, který předvedl několik povedených zákroků. 

 

Ke konci poločasu se hra postupně vyrovnala a do šancí se dostali i hosté. Punčochář ani Hrdina je však proměnit nedokázali.

 

První půle tak skončila za stavu 0:0.

Dvě branky rozhodly o výhře domácích

Do druhého poločasu nastoupily Libčice s trochu odlišnou taktikou a hra se tak vyrovnala.

 

Průběh utkání byl nahoru dolů a příležitostí bylo k vidění na obou stranách.

 

Ve finále však rozhodly standardní situace. Tu první dokázal zužitkovat Jakub Rubeš, který se v 76. minutě prosadil po rohovém kopu.

 

V 89. minutě pojistil výhru domácích Milan Vošmera, který skóroval taktéž z rohového kopu.

 

Velvary tak doma porazily Libčice 2:0.



Ohlasy k zápasu


Slovan Velvary B
Radek Šmíd: Byl to velice prestižní zápas, hlavně díky účasti Martina Tenkla, který ještě na podzim hrál za náš A-tým. Myslím, že utkání bylo velice kvalitní i po fotbalové stránce a výkon svého týmu hodnotím známkou 2.:

AFK Libčice
Lukáš Reichel: I přesto, že to bylo první jarní kolo, tak za mě bylo utkání velice kvalitní. Chtěl bych vyzdvihnout našeho brankáře Vaška Michovského, který nás v zápase několikrát podržel. Nebýt jeho, asi by nebylo o čem.:



Sestavy


Slovan Velvary B
M. Majtaník [-] - M. Radošinský [-] (88. V. Maňas [-] ) , T. Duong [-] , J. Kulhavý [-] , V. Podivínský [-] (89. M. Růžek [-] ) , F. Krška [-] , M. Leibl [-] (66. R. Mikš [-] ) , J. Rubeš [-] , M. Vošmera [-] , J. Dvořák [-] , L. Černý [-] (66. D. Šlégr [-] )

AFK Libčice
V. Michovský [-] - T. John [-] (78. L. Šindelář [-] ) , M. Punčochář [-] , R. Wrobel [-] , T. Szaban [-] , L. Paluka [-] , J. Vondra [-] , M. Tenkl [-] , A. Tyle [-] (78. D. Kaláb [-] ) , T. Tenkl [-] , O. Hrdina [-]

ŽK: 79. R. Mikš - 21. M. Punčochář , 23. O. Hrdina , 29. M. Tenkl , 52. J. Vondra , 89. T. Tenkl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BUDAŘ Petr - BYDLÁK David, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Jakub Šestořád
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy jsou jak podle tabulky, tak podle výkonnosti velice vyrovnané. Očekávám málo gólů, ale pohledný fotbal. Tipuji, že v zápase bude hrát roli výhoda domácího hřiště a Velvary těsným výsledkem zvítězí.