1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velkému Borku se senzace nepovedla, favoritovi ze Staré Boleslavi podlehl vysoko 1:4


Branky


2

Na půdu posledního Velkého Borku přijeli borci ze Staré Boleslavi, kteří by se v případě vítězství dotáhli na třetí Byšice. Favoritovi hrály do karet i statistiky, jelikož v předchozím zápase mezi těmito dvěma týmy převálcovala Stará Boleslav svého soupeře 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý poločasový výsledek

Průběh prvního poločasu byl poměrně překvapivý. Domácí dobře bránili a bylo vidět, že jsou na favorita ze Staré Boleslavi dobře připraveni.

 

Branka se hostům ale přeci jen vsítit podařila. V 9. minutě se po chybě domácího brankáře prosadil Petr Bláha.

 

Hosté měli celou dobu balón pod kontrolou, vyložené šance si však vypracovat nedokázali.

 

Na konci poločasu dokonce dokázali skórovat domácí, kdy se po sporné situaci prosadil Filip Lamač.

 

Po prvním dějství byl tak výsledek hodně překvapivý, hráči odcházeli do kabin za stavu 1:1.

Tři góly rozhodly o výhře favorita

Druhý poločas začali hosté o něco lépe, než ten první. Svého soupeře v prvních deseti minutách zatlačili a dokázali vstřelit druhý gól zápasu. Po rohovém kopu se prosadil Ladislav Brůžek.

 

Domácí začali s přibývajícími minutami fyzicky trochu odcházet a hosté ze Staré Boleslavi je jasně přehrávali.

 

V 65. minutě měl však Velký Borek šanci na vyrovnání, kdy se ke střele do odkryté branky nedostal kapitán Pavel Jeřábek.

 

To v 72. minutě ztrestali hosté, kdy se po centru z voleje prosadil Ondřej Štěpánek. Stav zápasu byl tak 3:1 pro hostující tým.

 

V 82. minutě si Stará Boleslav pojistila výhru gólem z penalty po faulu domácího brankáře. Z penaltového puntíku byl úspěšný Daniel Krulich.

 

Utkání tak dopadlo dle očekávání, domácí se však rozhodně nemají za co stydět. Třetímu týmu tabulky dokázali vzdorovat a po poločase dokonce drželi remízu.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Zbyněk Štrupl: Hosté vyhráli zaslouženě. Nám bohužel vypadli tři hráči ze základu, to ale nic neomlouvá, kvalita byla na straně hostů. Chtěl bych však kluky pochválit, hráli jsme, na co máme. Dřeli jsme, makali jsme, soupeř nás ale místy drtivě tlačil. Škoda, že jsme tam nevyužili tu šanci, kdy byla prázdná brána, mohlo to být 2:2. Hosté však určitě vyhráli zaslouženě, fotbalovost byla jednoznačně na jejich straně.:

FK Slavoj Stará Boleslav
Miroslav Sunkovský: Myslím si, že na začátek sezóny to byl hodně disciplinovaný výkon. Byli jsme trpěliví, nepanikařili jsme a zápas jsme zvládli.:



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - L. Šimral [-] , M. Mihalík [-] , P. Šejnoha [-] , L. Randák [-] (83. J. Rus [-] ) - J. Ryba [-] , M. Junek [-] , P. Jeřábek [-] , M. Černý [-] (51. Z. Vavrek [-] ) - J. Junek [-] (77. L. Krajník [-] ) , F. Lamač [-]

FK Slavoj Stará Boleslav
M. Čihák [-] - M. Voženílek [-] , L. Brůžek [-] , B. Kondratenko [-] , J. Reichert [-] - J. Šejvl [-] (84. J. Matějovský [-] ) , M. Moravský [-] , V. Práger [-] (77. M. Zrubek [-] ) , D. Krulich [-] - O. Štěpánek [-] (88. J. Plotnárek [-] ) , P. Bláha [-] (84. J. Vodák [-] )

Počet diváků: 125. Rozhodčí: LOUDA Tomáš - KUBA Michal, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Jakub Šestořád
Tip experta: výhra hostů

Zápas, který už asi nemůže mít jasnějšího favorita. Stará Boleslav hraje pohledný fotbal a s posledním týmem tabulky si zcela jistě poradí. Očekávám jednoznačnou výhru hostí.