0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizované Kralupy zvládly zápas v Chotětově


Branky


2

Na půdu pátého Chotětova přijely Kralupy, které chtěly navázat na kvalitní výkony z podzimní části sezóny, kterými si zajistily prozatimní první místo v tabulce. Ještě před samotným zápasem je však stihly komplikace, kdy se k absentujícímu Culkovi, Uhlířovi a Zdržálkovi přidal ještě Stanislav Mařík, který si při rozcvičce natáhl sval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborní Polák s Šídlem zařídili Kralupům poločasový náskok

Většinu prvního poločasu měli hru pod kontrolou hosté z Kralup, kteří si dokázali vytvořit několik stoprocentních šancí. Junek, Polák a Hemr však úspěšní nebyli.

 

Ve 22. minutě se už Kralupy dočkaly, kdy se po závaru ve vápně prosadil výborně hrající Jakub Polák.

 

Po vstřelené brance tempo hry trochu opadlo. V posledních deseti minutách se do dvou slibných příležitostí dostal i Chotětov. Hostující brankář Šídlo však svůj tým podržel, a tak byl stav zápasu po první půli 1:0 pro Kralupy.

Další dvě branky Kralup stvrdily výhru hostí

Ve druhém poločase měly určitou převahu znovu Kralupy.

 

Svůj tlak dokázaly přetavit v gól v 62. minutě, kdy se prosadil střídající Matějček.

 

V 80. minutě přidaly Kralupy třetí gól zápasu, kdy se po standardní situaci prosadil Víteček.

 

Kralupy tak první mistrovské utkání jarní části sezóny zvládly a Chotětov až na pár šancí na konci první půle k ničemu nepustily.

 

Zápas se obešel bez jediné žluté karty a jeho průběh byl na první jarní utkání nečekaně klidný.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chotětov
Jaroslav Souček: Myslím, že o tolik horší než soupeř jsme nebyli. Měli jsme tam slibné šance, na rozdíl od Kralup jsme je ale nedokázali proměnit, a tak hosté zaslouženě vyhráli.:

FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Myslím, že tentokrát jsme soupeře z Chotětova přehráli a až na jeden desetiminutový výpadek na konci první půle jsme byli lepším mužstvem. Výsledek utkání pro nás mohl být ještě příznivější, trápila nás však koncovka. Pozitivní je, že jsme si dokázali poradit s absencemi a na našem výkonu to nebylo znát.:



Sestavy


TJ Sokol Chotětov
P. Ulman [-] - M. Nežerka [-] (82. P. Vyhlas [-] ) , P. Kern [-] , J. Vrána [-] , O. Souček [-] (54. T. Scheufler [-] ) , J. Lukáš [-] , M. Souček [-] (76. V. Krejčík [-] ) , T. Koníček [-] , D. Vtelenský [-] , M. Honzátko [-] (82. P. Kern [-] ) , J. Roháček [-] (65. L. Kořínek [-] )

FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - J. Víteček [-] , M. Řenč [-] , K. Kristen [-] - J. Polák [-] , M. Houška [-] , D. Weiner [-] (78. M. Novák [-] ) , D. Hemr [-] (59. J. Matějček [-] ) , J. Novotný [-] , J. Kulhavý [-] - P. Junek [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - BENEŠ Adam, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Jakub Šestořád
Tip experta: výhra hostů

Do Chotětova přijede půlmistr soutěže z Kralup. I přesto, že minulé střetnutí těchto týmů skončilo remízou 2:2, tak nyní očekávám výhru Kralup, které zápas zvládnou s nulou vzadu.