2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Radonic nad Líbeznicemi rozhodly góly v závěru utkání


Branky


2

Radonice i Líbeznice měly před prvním mistrovským utkáním jarní části sezóny na svém kontě stejný počet bodů, výher, remíz i proher, a tak favorita utkání šlo určit jen těžko. Jediné, z čeho se dalo předvídat, byl výsledek prvního zápasu mezi těmito týmy, který byl jednoznačný, a to 6:0 pro Líbeznice. Radonice tak měly o motivaci pro tento zápas rozhodně postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líbeznice mohly jít do vedení, hostující kapitán však penaltu neproměnil

Začátek zápasu byl hodně nervózní z obou stran. Oba týmy se bály případné chyby, a tak hrály ze začátku spíše na jistotu.

 

Od nějaké desáté minuty začaly mít více ze hry Líbeznice, které se po čtvrt hodině hry dočkaly pokutového kopu po ruce jednoho z hráčů Radonic. Hostující kapitán Jan Zeman však svůj tým do vedení neposlal, když balón napálil do tyče. Následná dorážka úspěšná nebyla.

 

To bylo z prvního poločasu na šance všechno, a tak poměrně opatrné první dějství skončilo bezgólovým výsledkem.

Dvě branky v závěru utkání rozhodly o vítězství domácích

Druhý poločas začal tlakem Radonic, které se usadily na útočné polovině. Žádnou vyloženou šanci si však vytvořit nedokázaly.

 

V 65. minutě naopak mohli jít do vedení hosté, kteří však znovu trefili pouze brankovou konstrukci, kdy po pěkném pokusu o přehození gólmana jeden z hráčů Líbeznic orazítkoval břevno.

 

Vše napovídalo tomu, že utkání skončí bezbrankovou remízou. V 88. minutě se však po chybě Líbeznic prosadil domácí Lukáš a hosté tak mohli slavit.

 

Poté už Líbeznicím nezbývalo nic jiného, než otevřít obranu a jít útočit prakticky ve všech lidech. Toho dokázali využít domácí, kdy po obranné standardní situaci utekl střídající Karabello a po kličce hostujícímu brankaři zpečetil výhru Radonic na 2:0.



Ohlasy k zápasu



Líbeznice
Tomáš Krysman: Bylo to bojovné utkání. Myslím, že zápasu by spíše slušela remíza. Terén fotbalu na kráse také moc nepřidal, po zimní přestávce ty hřiště nikdy nejsou ideální.:



Sestavy


TJ Slavia Radonice
J. Domlátil [-] - P. Cikaník [-] (76. O. Karabello [-] ) , A. Moravec [-] , I. Zhabokrytskyi [-] (63. J. Lukáš [-] ) , Š. Šťastný [-] , L. Bezkočka [-] , M. Sop [-] , M. Doležal [-] , J. Janík [-] , M. Hrubeš [-] , K. Mejsnar [-] (84. V. Jindra [-] )

Líbeznice
Z. Pícha [-] - T. Voňka [-] , P. Dvořák [-] , J. Astary [-] , M. Kundert [-] (81. D. Moucha [-] ) , M. Kuruc [-] , O. Braier [-] , J. Pospíšil [-] , J. Hrnčíř [-] , J. Zeman [-] , R. Budák [-]

ŽK: 16. J. Janík , 32. M. Hrubeš , 77. Š. Šťastný , 87. O. Karabello - 82. M. Kuruc .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - TICHÝ Lukáš, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Jakub Šestořád
Tip experta: výhra hostů

Radonicím dlouhodobě nevycházejí starty soutěží po delší přestávce. I přesto, že jde o týmy ze spodní části tabulky, očekávám vítězství hostů vysokým rozdílem.