3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovorčovice zvládly první mistrovské utkání jarní části sezóny na jedničku, Holubice doma porazily 3:0


Branky


2

Do Hovorčovic, které v tabulce přezimovaly na 6. místě, přijely první mistrovské utkání jarní části sezóny sehrát desáté Holubice. Papírový favorit dostál svého postavení a svého soupeře porazil jasným výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení po rohovém kopu

Začátek zápasu byl slibný pro hostující Holubice, které si vytvořily zajímavé situace a dokonce nastřelily břevno.

 

Ve 30. minutě však přišel rohový kop Hovorčovic, které i díky své výškové převaze dokázaly vstřelit branku, kdy se z dorážky prosadil Martin Ptáček.

 

Nic dalšího už první dějství nepřineslo, a tak hráči odcházeli do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Dvě branky Tresnera a vyloučení hostujícího Valtra

Druhý poločas začal nešťastně pro hosty, kdy hned po dvou minutách hry znovu inkasovali a znovu po rohovém kopu. Tentokrát se prosadil Jiří Tresner.

 

Holubice zareagovaly ofenzivnější hrou a otevřenější obranou, toho však Hovorčovice využily a v 52. minutě přidal Jiří Tresner třetí gól utkání.

 

V 66. minutě byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen Jiří Valtr, kdy úmyslně sáhl na míč rukou. Poté se ještě zranil jeho syn Filip Valtr, který musel být po tvrdém souboji odnesen na nosítkách.

 

Holubicím tak první mistrovské utkání jarní části sezóny nevyšlo a v Hovorčovicích prohrály 3:0.



Ohlasy k zápasu


SKK Hovorčovice
Tesař: Myslím, že celý zápas jsme byli lepším týmem. První poločas byl trošku rozpačitý, terén byl nic moc. Šancí také moc nebylo, i tak jsme ale dokázali v první půli zvítězit 1:0. Druhý poločas jsme soupeře zatlačili, vytvořili jsme si tři nebo čtyři krásné situace, dali dva góly a zaslouženě vyhráli 3:0.:

TJ Sokol Holubice
Roman Slavíček: Z našeho pohledu nešťastné utkání. 3:0 zní jednoznačně, nicméně kdyby to po poločase bylo 2:1 pro nás, myslím, že by nikdo nic neřekl. Fotbal se ale hraje na góly a ne na šance.:



Sestavy


SKK Hovorčovice
D. Hutař [-] - J. Tresner [-] (52. M. Drtina [-] ) , O. Novák [-] , M. Ptáček [-] (60. V. Syrový [-] ) , F. Škorvánek [-] , V. Valíček [-] , O. Pouzar [-] (22. D. Černý [-] ) , M. Mansfeld [-] , P. Stupka [-] (82. M. Čáp [-] ) , A. Kaličiak [-] , L. Syrový [-]

TJ Sokol Holubice
R. Pečonka [-] - A. Valtr [-] , L. Brož [-] (80. R. Pawlus [-] ) - R. Ježek [-] - F. Valtr [-] (71. M. Čejka [-] ) - M. Peroutka [-] , J. Tománek [-] , J. Šrámek [-] , K. Prilepskiy [-] , J. Valtr [-] , T. Vlk [-]

ŽK: 18. V. Valíček , 33. F. Škorvánek , 42. P. Stupka , 80. D. Černý - 15. M. Peroutka , 45. F. Valtr , 54. J. Valtr . ČK: 66. J. Valtr .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kuba Michal - HORÁK Matěj, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Jakub Šestořád
Tip experta: výhra domácích

Do Hovorčovic přijedou Holubice a o zábavu bude v podobě gólů určitě postaráno. Očekávám hodně branek, oba týmy totiž nemají nejpevnější obranu. Hovorčovice mají o motivaci určitě postaráno, v případě vítězství se mohou dotáhnout k první čtyřce tabulky.