3:2
(1:0)
55. J. Strouhal (p.)
88. M. Král
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou B-týmů vyzněl lépe pro Velvary, dvěma góly sestřelil Kosmonosy Tsopa


Branky


25. V. Podivínský , 47. A. Tsopa , 82. A. Tsopa - 55. J. Strouhal (p.) , 88. M. Král
4

Utkání mezi velvarskou a kosmonoskou rezervou napovídalo k dobrému fotbalu. I přes to, že oběma týmům se v posledních zápasech příliš nedaří, v tabulce se stále nacházejí poměrně vysoko a dnešní klání to jen potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Podivínského

Zápas byl od samého začátku vyrovnaný. Šance byly na obou stranách, míč měli ale po většinu času na kopačkách hosté.

 

Do vedení se však dostali domácí. Štefanik zahrával rohový kop, jeho centr přistál přesně na hlavě velvarského strikera Václava Podivínského a ten tak svou dvacátou brankou v probíhající sezóně poslal svůj tým do vedení.

 

Kosmonosy si poté vytvořily několik příležitostí, ze kterých mohly vyrovnat. To samé Velvary, které mohly svému soupeři odskočit na rozdíl dvou branek.

 

Všechny šance však zůstaly nevyužity a do kabin tak odcházeli spokojenější hráči domácího celku, kteří vedli 1:0.

 

Dva góly Tsopy a neproměněná penalta v poslední minutě

Hned zkraje druhé půle přidali domácí druhý gól. Krásnou individuální akci zakončil brankou ukrajinský šikula Andrii Tsopa. Velvary tak vedly 2:0.

 

V 55. minutě fauloval autor úvodního gólu utkání Václav Podivínský ve vlastním vápně jednoho z protihráčů, a rozhodčí tak ukázal na penaltu. Tu proměnil Jakub Strouhal, a vrátil tak Kosmonosy zpět do hry.

 

Hosté se dlouho snažili o vyrovnání, velvarští jim ale v 82. minutě odkočili znovu na rozdíl dvou branek. Chybu v obraně potrestal svým druhým gólem v utkání Andrii Tsopa.

 

Kosmonosy se ale nevzdaly a v 88. minutě znovu snížily. Po skrumáži ve vápně skóroval Matěj Král.

 

Hosté cítili naději na bodový zisk a svého soupeře zatlačili. Z jejich převahy a dobývání velvarské obrany vytěžili penaltu. K té se postavil Aleš Kohout, který ji kopl výborně. Domácí brankář Majtaník ale vytasil neskutečný zákrok a penaltu vyrazil.

 

Střetnutí dvou rezerv tak dopadlo lépe pro Velvary, které po dramatickém závěru porazily Kosmonosy 3:2.

 

 



Ohlasy k zápasu


Slovan Velvary B
Radek Šmíd: Přijel mladý ambiciózní celek z Kosmonos. Bylo vidět, že ti kluci fotbal umějí. Co se týče pohybu a držení míče, tak na tom byli lépe. Nám se podařilo dát z rohu vedoucí branku. Ve druhém poločase jsme vedení navýšili, soupeř ale rychle snížil z penalty. Andrii Tsopa poté přidal druhou branku a už jsme si mysleli, že máme vyhráno. Kosmonosům se ale povedlo dát branku a v poslední minutě navíc kopaly penaltu. Gólman Majtaník nás ale zachránil, takže bereme všechny tři body.

SK Kosmonosy B
Martin Gregorovič: Rozhodly naše dvě chyby v obraně při rozehrávce. Jeden gól jsme dostali přímo z rohu, což byla také naše chyba. V poslední minutě jsme měli příležitost vyrovnat z penalty. Bohužel jsme ji neproměnili a domů tak odjíždíme bez bodu.



Sestavy


Slovan Velvary B
M. Majtaník [-] - M. Růžek [-] , A. Tsopa [-] , D. Šlégr [-] , J. Dvořák [-] (46. D. Novák [-] ) , M. Vošmera [-] , J. Štefanik [-] (68. J. Dörfl [-] ) , M. Leibl [-] (24. M. Radošinský [-] ) , R. Mikš [-] (61. L. Šmíd [-] ) , F. Krška [-] (82. R. Bunikovský [-] ) , V. Podivínský [-]

SK Kosmonosy B
D. Šteiner [-] - L. Hlaváček [-] , A. Fišer [-] , M. Král [-] , J. Strouhal [-] (75. M. Novák [-] ) , A. Kohout [-] , J. Motyčka [-] (56. D. Málek [-] ) , M. Šimáček [-] , M. Král [-] (68. M. Skalický [-] ) , O. Zeman [-] , F. Kopal [-] (56. D. Hradec [-] )

ŽK: 49. J. Štefanik , 75. D. Novák - 65. A. Kohout .
Počet diváků: 67.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Kamil Šídlo
Tip experta: výhra domácích

Přeji výhru domácím, takže tipuji, že Velvary Kosmonoskou rezervu porazí.

Tip: výhra hostů