Utkání dvou týmů ze spodu tabulky vyznělo lépe pro domácí, Velký Borek porazil Líbeznice


Branky


32. F. Lamač , 45. J. Junek , 55. M. Minář - 60. O. Braier (p.)
5

Velký Borek před utkáním věděl, že i v případě vítězství už se nezachrání. To samé fotbalisté z Líbeznic, ty už to však měli jasné dříve. Zápas, který se hrál ve velkém vedru, ale i tak nabídl zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení domácích

Od začátku utkání měli větší držení míče hosté, šance si však mnohem více vytvářeli domácí, kteří hrozili především z brejkových situací.

 

Po jedné z nich unikal sám na líbeznického brankáře Filip Lamač, prosadit se ale nedokázal.

 

Po zhruba půlhodině hry se mu to povedlo. Domácí útočník poslal svůj tým do vedení po povedené střele zpoza vápna.

 

Velkoborečtí do poločasu přidali i druhou branku. Sám na hostujícího Píchu unikal ze strany Jakub Junek, který svým obstřelem stanovil poločasové skóre na 2:0 pro domácí.

 

Po jednom gólu v obou sítích

Hned po deseti minutách hry vedl Velký Borek už 3:0. Marek Minář dostal dlouhý balón za obranu, obešel si gólmana a zavěsil.

 

O pět minut později fauloval ve vápně po nedůrazu domácích obránců brankář Lukáš Procházka jednoho z protihráčů, a Líbeznice tak měli k dispozici pokutový kop. Balón si na penaltový puntík nepostavil nikdo jiný než Oleksandr Braier. Líbeznický kapitán pokutový kop proměnil a snížil tak na 3:1.

 

Ve zbytku druhé půle už mnoho šancí k vidění nebylo. Hrálo se spíše ve středu hřiště a na hráčích byla, i kvůli nepřestávajícímu vedru, vidět značná únava a vyčerpanost.

 

Utkání mezi Velkým Borkem a Líbeznicemi tak skončilo 3:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Zbyněk Štrupl: Pohodový zápas v poklidném tempu, které bylo pravděpodobně zapříčiněno velkým vedrem. Soupeř měl kvalitu a hodně držel balón, myslím si ale, že jsme vyhráli zaslouženě.

Líbeznice
Ladislav Kurucz: Bohužel na nás opět stačila jednoduchá hra domácích s nakopávanými míči a souboji, ve kterých jsme byli opět většinou druzí. Máme držení míče osmdesát ku dvaceti, ale bez efektu. Druhá půle byla z naší strany už o něco lepší.



Počet diváků: 180. Rozhodčí: Laštovička Stanislav - SANDEV Patrik, PAGÁČ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 6. 2022 21:11
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Kamil Šídlo
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích, kteří se nadechli ke strhujícímu finiši.