3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chotětov po téměř měsíci a půl zvítězil, odskákal to Bakov!


Branky


5

Domácímu Chotětovu se podařilo naplno bodovat naposledy 30. dubna, kdy si na domácí půdě poradil s Lužcem. Dnes proti němu stál Bakov, kterému se v posledních zápasech také nedaří, což podtrhla i prohra s Velkým Borkem. Dnes tomu nebylo jinak... Fotogalerii zajistila Katka Straková.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácích během dvou minut

Začátek utkání patřil Bakovu, který si vytvořil spoustu gólových příležitostí. Vyložené šance, jako například samostatný nájezd na domácího brankáře, ale využít nedokázal.

 

Hosty tyto nevyužité šance mohly mrzet, jelikož z ničeho nic během dvou minut prohrávali 2:0. V 19. minutě se po centru prosadil Ondřej Souček. O minutu později se znovu po centru a následné zpětné přihrávce trefil Tomáš Koníček, a Chotětov tak vedl 2:0.

 

Šance a branky poté utichly a hrálo se spíše ve středu hřiště.

 

První poločas tak skončil výsledkem 2:0 pro domácí.

Odvolaná penalta i červená karta

Hned zkraje druhé půle mohli fotbalisté z Bakova snížit, své šance ale nedokázali využít ani tentokrát.

 

V 53. minutě navíc přišla další rána do bakovských řad. Rozhodčí nařídil penaltu pro domácí, kterou však následně odvolal. Poznámky si ale neodpustil Matěj Vaněk, který za své řeči k rozhodčímu obdržel červenou kartu, a musel tak předčasně odejít do sprch.

 

Hosté hru poté otevřeli a nezbývalo jim nic jiného, než útočit. Snížit ale nedokázali a v poslední minutě navíc dostali třetí branku. Skóre na 3:0 uzavřel Ladislav Kořínek.

 

Chotětov tak po téměř měsící a půl zvítězil, když na domácí půdě porazil Bakov jednoznačně 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chotětov
Jaroslav Souček: K utkání jsme, i s některými uzdravenými hráči, přistoupili velmi zodpovědně. První šanci zápasu však měli hosté, kterou ale díky skvěle chytajícímu Ulmanovi neproměnili. My jsme utkání v podstatě rozhodli dvěma góly v rozmezí dvou minut. Chtěl bych náš tým pochválit za velikou bojovnost a touhou zvládnout toto nesmírně důležité utkání.

SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Kamenický: Výsledek podle mě neodpovídá hře. Ve 2. minutě jsme šli sami na gólmana, měli jsme spoustu šancí, a poté defakto z takových slátanin dostaneme dva rychlé góly. Zkraje druhé půle navíc přišla červená karta pro Matěje Vaňka, takže bylo po zápase.



Sestavy


TJ Sokol Chotětov
P. Ulman [-] - M. Souček [-] , J. Vrána [-] , P. Beneš [-] (64. L. Kořínek [-] ) , D. Vtelenský [-] (75. J. Roháček [-] ) , M. Honzátko [-] , K. Potůček [-] , J. Lukáš [-] , T. Koníček [-] , M. Nežerka [-] (68. M. Rusiňák [-] ) , O. Souček [-] (80. P. Vyhlas [-] )

SK Bakov nad Jizerou
V. Klíma [-] - J. Kamenický [-] (32. V. Zvolinski [-] ) , F. Bartoň [-] , M. Ajchler [-] , J. Kvapil [-] , T. Vitmajer [-] (81. R. Kohnhäuser [-] ) , J. Resl [-] , J. Říha [-] (68. J. Turek [-] ) , T. Formáček [-] , P. Vitmajer [-] , M. Vaněk [-]

ŽK: 50. J. Kvapil . ČK: 53. M. Vaněk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Kamil Šídlo
Tip experta: výhra hostů

Bakov je velice silný, záleží ale také na tom, jak k utkání přistoupí. Pokud však bude sestava stejná, jako proti nám, vyhraje nad Chotětovem rozdílem třídy.

Tip: výhra hostů