1:2
(1:1)
35. F. Valtr (p.)
87. L. Brož (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 10:30

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zachranářský souboj mezi Radonicemi a Holubicemi vyzněl díky dvěma penaltám lépe pro hosty


Branky


24. Š. Šťastný - 35. F. Valtr (p.) , 87. L. Brož (p.)
4

Domácí Radonice se před utkáním nacházely na dvanáctém místě. O bod více měly jedenácté Holubice, které by se v případě vítězství dotáhly na Lužec. Holubickým se díky dvěma proměněným penaltám povedlo odvézt si domů tři body a teď jim nezbývá nic jiného, než čekat na výsledek utkání mezi Lužcem a Byšicemi, který by o týmu, který se nakonec zachrání, mohl hodně napovědět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízové skóre

Na obou mužstvech byla znát nervozita, tudíž byl začátek utkání poměrně opatrný.

 

Prvních pětadvacet minut měli menší převahu hosté, kteří měli více ze hry.

 

Do vedení se ale ve 24. minutě dostali radoničtí. Odražený balón si našel Štěpán Šťastný, který propálil vše, co mu stálo v cestě a poslal domácí do vedení.

 

Vedoucí branka Radonice nakopla a domácí fotbalisté svého soupeře zatlačili. Žádnou šanci však proměnit nedokázali a ve 35. minutě se jim to vymstilo. Jeden z domácích hráčů sáhl ve vlastním vápně na balón rukou, a hosté tak kopali penaltu. Tu bezpečně proměnil nejlepší holubický střelec Filip Valtr, a vyrovnal tak na 1:1.

 

Nic dalšího už úvodní dějství nenabídlo, a ve druhém poločase se tak začínalo zase od nuly.

 

Druhá penalta v závěru rozhodla

Druhý poločas byl stejně, jako ten první, vesměs vyrovnaný.

 

Domácí měli spoustu slibných brejkových situací, po kterých se mohli dostat do vedení. Svůj tým ale několikrát podržel brankář Pečonka.

 

Balón měli však více na kopačkách hosté, kteří svou územní převahu zužitkovali v závěru utkání. Kapitán Roman Ježek si dobře převzal balón a prchl sám na domácího Moravce. Když už se dostal do vápna, byl poslán k zemi. Rozhodčí neváhal ani vteřinu a podruhé v zápase nařídil pokutový kop, znovu pro Holubice. K tomu se tentokrát nepostavil úspěšný penaltový exekutor Filip Valtr, nýbrž zkušený Lukáš Brož. Třiatřicetiletý holubický fotbalista se z penaltového puntíku nemýlil a gólem na 2:1 rozhodl o vítězství svého týmu.

 

Holubice tak udělaly důležitý krok za záchranou. Naopak Radonicím se sen o udržení pomalu rozplývá.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Radonice
Jan Janík: Odehráli jsme skvělé utkání, ve kterém jsme, podle mě, byli lepším týmem. Bohužel jsme dostali dvě branky z (ne)penalt a žluté karty jsme dostávali pouze my. Je škoda prohrát zápasy takovýmto způsobem.

TJ Sokol Holubice
Roman Slavíček: Rozhodly dva pokutové kopy. Každopádně oproti minulému utkání se polevilo v určitém nasazení. Možná to pramenilo z nervozity, jelikož všichni věděli, o co se hraje. Byli jsme ukvapení v koncovce a soupeři jsme navíc nabídli brejkové situace, po kterých nás mohl potrestat. Naštěstí nás ale několikrát podržel brankář Pečonka.



Sestavy


TJ Slavia Radonice
T. Moravec [-] - J. Krejčík [-] (63. P. Houštecký [-] ) , P. Cikaník [-] (62. M. Štilec [-] ) , K. Mejsnar [-] , M. Hrubeš [-] , A. Moravec [-] , J. Janík [-] (87. B. Blűmel [-] ) , Š. Šťastný [-] , M. Sop [-] , M. Doležal [-] , V. Jindra [-]

TJ Sokol Holubice
R. Pečonka [-] - R. Ježek [-] (86. R. Pawlus [-] ) - F. Valtr [-] - A. Valtr [-] , M. Lalouček [-] (63. F. Čížek [-] ) , L. Brož [-] , T. Vlk [-] , J. Tománek [-] , M. Peroutka [-] , R. Chládek [-] , J. Stuchlý [-]

ŽK: 45. M. Hrubeš , 50. J. Janík , 82. M. Doležal , 89. Š. Šťastný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kovář Otto - BARTŮŠEK Zdeněk, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Kamil Šídlo
Tip experta: remíza

Souboj o bytí a nebytí skončí remízou.

Tip: výhra hostů