0:5
(0:3)
14. R. Pešl
24. R. Pešl
32. R. Pešl
66. J. Novotný
88. V. Volf (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice poslala FC Mělník o soutěž níž, kterému nadělili bůra


Branky


14. R. Pešl , 24. R. Pešl , 32. R. Pešl , 66. J. Novotný , 88. V. Volf (vl.)
8

FC Mělník přivítal ve 24.kole na své domácí půdě Slavii Jesenici. Mělník po minulém týdnu, kdy odstoupil v polovině zápasu tentokrát zápas dohrál, ale výsledek nebyl úplně odlišný. Jesenice stále živí naději na záchranu a vše mají ve svých rukách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pešlův hattrick

Začátek zápasu byl trochu neurovnaný z obou stran než přišla první branka zápasu, kterou vstřelil Pešl. Poté se hosté zklidnili a byli lepším týmem než domácí. Do konce prvního poločasu Radek Pešl zkompletovat svůj hattrick a šlo se do kabin za jednoznačného stavu.

 

Jesenice přidala další branky

Do druhého poločasu vstoupili jeseničtí s jasným cílem. Neinkasovat a nejlépe přidat nějakou branku. V 66.minutě se stoper Novotný odhodlal vyjet s míčem a z dobrých 25 metrů vyslal dalekonosnou střelu, která zaplula do sítě. Tato branka Jesenici uklidnila a veděla, že Mělník se na zdramatizování zápasu nezmůže. Krátce před koncem utkání přišla ještě jedna branky do sítě domácích, kdy domácí Volf si dal nešťastný vlastní gól a upravil tak na konečných 0:5.



Ohlasy k zápasu


FC Mělník
Jan Liška, trenér: Nejhorším výkonem, co kluky znám, jsme si podepsali sestupový lístek. Všechno bylo špatně bohužel. Víc není co hodnotit. Musíme soutěž důstojně dohrát se vztyčenou hlavou.




Sestavy


FC Mělník
J. Resutík [-] - P. Kujal [-] , D. Liška [-] (46. O. Ságner [-] ) , R. Harbich [-] (70. J. Voves [-] ) , P. Steinz [-] (84. A. Vozáb [-] ) , J. Pudil [-] (46. D. Válek [-] ) , P. Brůža [-] , T. Douděra [-] (46. R. Miřatský [-] ) , V. Antoš [-] , V. Volf [-] , J. Mikula [-]

SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - V. Ilčyšyn [-] , S. Kolář [-] , M. Štěpánek [-] , D. Novotný [-] (65. A. Ilčyšyn [-] ) , A. Novák [-] , R. Pešl [-] (77. K. Pitter [-] ) , J. Novotný [-] , J. Bureš [-] , Š. Kubec [-] , F. Štěpánek [-]

ŽK: 85. P. Brůža - 50. Š. Kubec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mansour Jakub - NEHASIL Karel, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Michal Král
Tip experta: remíza

Mělník se oklepe z minulého týdne a doma získá alespoň bod.

Tip: výhra hostů

4. 5. 2022 15:09
Výhra hostů

Tip: remíza