2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště přehrálo Jesenici a dále pronásleduje přední týmy


Branky


27. V. Majdl , 79. J. Horák
10

Mnichovo Hradiště vstoupilo do jarní části výborně a první dvě utkání vyhrála v Rejšicích a doma s Průhonicemi, poté bralo remízu po dobrém výkonu v Sokolči. V 19.kole přivítaly tým z Jesenice, která získala pouze bod v minulém kole po domácí remíze s rezervou Čáslavi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradiště mělo jasnou převahu, ale gólově se nemohli prosadit

Už od začátku mělo domácí MSK jasnou převahu, díky které se dostávalo do mnoho slibných příležitostí. Až ve 27 minutě se po několika šancích domácích prosadil Vladimír Majdl, který dostal po souhře mladíků Knoblocha a Macka míč před branku a bez problému zakončil. Do konce první půlky se do gólových příležitostí dostal ještě Sabol nebo Radačovský, ale ani jednomu se druhou branku přidat nepodařilo.  

V druhém poločase byla hra totožná tomu prvnímu, MSK vytvářelo na Jesenici velký tlak, avšak hostující brankář Mašek držel Jesenici a nedovoloval domácím zvýšit svůj náskok. Už to vypadalo, že se druhé branky zápasu nedočkáme, vše se však změnilo v 79.minutě. Hostující brankář svou první chybou v utkání nabídl míč dobíhajícímu Janu Horákovi, který zvýšil domácí vedení na 2:0 a završil tím skóre utkání. 



Sestavy


Mnichovohradišťský SK
M. Vrána [-] - V. Majdl [-] (63. A. Pešta [-] ) , J. Radačovský [-] (68. J. Horák [-] ) , R. Macek [-] (88. P. Nohýnek [-] ) , J. Rakouský [-] (88. D. Altman [-] ) , A. Knobloch [-] , J. Mihalík [-] , P. Vegricht [-] , M. Sabol [-] , D. Pokorný [-] , J. Svoboda [-]

SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - M. Rak [-] , M. Štěpánek [-] , V. Mráz [-] (85. F. Štěpánek [-] ) , D. Novotný [-] (57. A. Novák [-] ) , R. Pešl [-] , J. Novotný [-] (68. A. Quirsfeld [-] ) , A. Neumann [-] , J. Bureš [-] , O. Petrach [-] , Š. Kubec [-]

ŽK: 23. J. Rakouský , 87. M. Sabol - 45. A. Neumann , 58. M. Štěpánek , 61. Š. Kubec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - ZUSKIN Petr, REMENEC Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Martin Hůlka
Tip experta: výhra domácích

Hradiště povzbuzené bodem ze Sokolče vyhrají na domácí půdě 5:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích