2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 10:15

22.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První domácí vítězství od září


Branky


19

Berounští získali body na cizím hřišti naposled v říjnu, když odjížděli z Chebu s jedním bodem. Mariánské Lázně na jaře získaly pouze jediný dva body po remíze s Katovicemi a ve středeční dohrávce remizovaly i s Mýtem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dohrávali už první poločas v oslabení

Už ve 4. minutě se dostal do šance po svém sólu domácí Kořistka, jeho pokus ale chytil Šebek. První čtvrthodinka se jinak odehrávala především na obranné polovině domácích, i přesto se berounští do žádné vyložené šance nedostali. Po necelých dvaceti minutách se dostali po rohovém kopu do šance lázeňští. Znovu je vychytal Šebek. Ve 28. minutě se dostal míč po centru domácího hráče až k Nedbalýmu, který přistrčil míč Milanu Braunovi a ten z prvního doteku byl přesný - 1:0. Zamedlouho mohlo být srovnáno. Po rohovém kopu u druhé branky se k zakončení dostal Lhotka, ten ale míč do branky procpat nedokázal. Zbývalo osm minut do konce poločasu když se do šance řítil opět Lhotka, jeho pokus zablokoval skluzem domácí hráč. Tímto to ale nekončilo. Míč se vzápětí dostal k Pipiškovi. Jeho zblokovaný pokus skončil na břevně. Z následného rohového kopu zahrozili berounští znovu, ale připraveného Šmejkala nepřekonali. Pět minut před koncem poločasu byl faulován berounský Lhotka, i přesto dostal žlutou kartu pouze on. V leže totiž kopl do hráče Mariánských Lázní, který ho fauloval. Za minutu byla viděna žlutá karta znovu. Po šlapáku do svého soupeře viděl Lhotka druhou žlutou a šel předčasně do sprch. 

Beroun srovnat už nedokázal

Do druhého poločasu šli středočeští s velmi těžkou úlohou. V první vyložené šanci druhého poločasu se objevili domácí. Před prázdnou bránou Šebka se objevil Nedbalý kterému míč přeskočil nohu. Zanedlouho míč směřoval podél brankový čáry přes Šebkovo brankoviště, Braunovi chybělo pár centimetrů. Čtvrt hodiny před koncem utkání se do šance dostal Pěček po centru Nedbalého, svou šanci domácí ale zahodili. Za pár minut přišla další zahozená šance. Po individuální akci Kapolky se mezi malým vápnem a penaltou objevil osamocený Braun, který minul bránu. Skóre bylo tedy stále jen 1:0 pro domácí. V další šanci se objevil sám Kapolka, jeho pokus mířil těsně vedle zadní tyče. Minutu před koncem dostal Kapolka po souboji míč do vápna. Braun patičkou prdloužil k Jakubu Nedbalému a domácí se dočkali navýšení vedení - 2:0. Jakub si užil i nadcházející ovace, když ho vystřídal Holeček.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - J. Dobřanský [-] , L. Hibler [-] (67. P. Šácha [-] ) , M. Skopový [-] (80. D. Samek [-] ) , J. Prokš [-] , P. Kořistka [-] - D. Pěček [-] (90. J. Mucek [-] ) , M. Kapolka [-] , M. Drahorád [-] , M. Braun [-] - J. Nedbalý [-] (90. J. Holeček [-] ) -

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - D. Tarhaj [-] (46. D. Lacina [-] ) , P. Pipiška [-] , T. Lhotka [-] , J. Krpálek [-] , J. Krůta [-] , I. Tapasov [-] (76. I. Bilotserkovets [-] ) , T. Břížďala [-] , O. Knyazev [-] (76. D. Poslední [-] ) , M. Horel [-] , J. Počta [-]

ŽK: 33. P. Kořistka , 71. M. Kapolka - 42. T. Lhotka , 69. I. Tapasov , 88. P. Pipiška . ČK: 43. T. Lhotka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Pena Miroslav - KASTL Jan, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V Lázeňském městě, si domácí body vzít nenechají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácímu celku se zatím na jaře moc nedaří, ale myslím si že by to v tomhle zápase mohli prolomit.

Tip: výhra domácích