Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 17:00

21.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velikonoční nadílku si odvezly Mariánské Lázně z Rokycan už v pátek


Branky


17

Oboum týmům chybělo několik hráčů. Domácím chyběl zraněný Plzák, Janota, Glazer i Rybař, vykartovaný Ženíšek a z rodinných důvodů nebyl k dispozici ani Vaščák. Hostům z Karlovarského kraje chyběli Šácha, Hibler, Lukáš a Cinkanič. Své debutanty měly také oba týmy. Debut v základní sestavě domácích si odbyl Čeliš. A svůj divizní debut čekal také mariánského obránce Marka Štůlu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm branek za první poločas

I přesto, že se o úvodní výkop postarali hosté, tak do první gólovky se dostali domácí. Po třiceti vteřinách hry přišla chyba Štůly které využil rokycanský Černý. Následně obešel i brankáře, ale toho zaskočil hráč, kterého domácí hráč trefil. A jak se říká, kdo nedá, dostane. V páté minutě se díky svému důrazu dostal za obranu mariánský střelec Martin Kapolka, který dokázal propálit i brankáře soupeře - 0:1. Zanedlouho bylo už srovnáno. V 9. minutě se domácí dostali k autovému hazování, míč proletěl až na úroveň penalty, kde na něj vyčkával Lukáš Kramer a propálil brankáře - 1:1. Srovnáno! Ulevili si fanoušci domácích. Za další tři mimuty už mohlo být skóre otočeno. Po přesném křižném míči našel Zajíček Kramera, který se pokusil najít ve vápně Procházku, chyběli milimetry ke vstřelení branky. Po čtvrt hodině se domácí už dočkali. Dlouhý nákop využil Černý, který našel samotného Honzu Procházku před prázdnou bránou - 2:1. Po další chybě Štůly se dostal do úniku Lukáš Kramer, jelikož svou příležitost využil, znamenalo to pro něho už druhý přesný zásah v zápase - 3:1. Za čtyři minuty padla další branka. Po střele Černého se míč dostal k velikonočnímu Zajíčkovi, respektive k Tomášovi Zajíčkovi, který měl úlohu snadnou - 4:1. Za pět minut se po krásné akci uprostřed hřiště objevil za domácí obranou samotný Milan Braun, kterému se povedlo překonat domácího Houdka - 4:2. Aby toho nebylo v prvním poločase málo, tak se dočkal přesné trefy i Michal Černý - 5:2. Pověstný bůr byl na světě. Za tohoto stavu se odcházelo do šaten. 

Branky padaly i ve druhém poločasu

Do druhého poločasu nastoupil domácí Pražský místo zraněného Stejskala. Aby se diváci nenudili, branka padla už ve třetí minutě druhého poločasu. Za obranu se dostal Černý, který připravil míč Lukáši Kramerovi před prázdnou branku - 6:2. Hattrick byl na světě! Po hodině hry padla další branka. Černý vyslal dlouhý centr do vápna, na zadní tyči vyčkával Honza Procházka, který udeřil hlavou do míče, ten se zastavil až v síti za brankářem - 7:2. V 65. minutě vystřídal Procházku Titl, který dorazil z maškarního s batman maskou. Po čtvrt hodině na hřišti se prosadil právě Lukáš Titl. Na půlce vypíchl míč Lehký a mířil si to do souboje jeden na jednoho s hostujícím obráncem. Díky fanouškům a domácí střídačce ho stihl podpořit právě Lukáš Titl, kterému Lehký předal míč - 8:2. Deset branek v jednom utkání se nevidí skoro ani v okresním přeboru, natož na této úrovni. Mariánské Lázně tuto kanonádu mohou napravit už tuto středu, kdy přivítají v dohrávce trápící se Mýto. Rokycany jedou až v sobotu ráno do Budějovic. 



Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [-] - M. Čeliš [-] (65. D. Kroc [-] ) , D. Holek [-] (79. O. Lang [-] ) , L. Kramer [-] , J. Matas [-] , D. Lehký [-] , M. Černý [-] (74. J. Laubr [-] ) , J. Procházka [-] (65. L. Titl [-] ) , T. Zajíček [-] , J. Hereit [-] , F. Stejskal [-] (46. R. Pražský [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - P. Kořistka [-] , J. Prokš [-] (54. F. Florian [-] ) , D. Samek [-] - M. Drahorád [-] , D. Pěček [-] , M. Kapolka [-] - P. Holub [-] (79. K. Maule [-] ) - M. Štůla [-] (34. M. Skopový [-] ) , J. Nedbalý [-] , M. Braun [-]

ŽK: 64. T. Zajíček , 90. D. Lehký - 53. M. Skopový .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOJÁČEK Lukáš - GLOGAR Lukáš, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Puchmertl
Tip experta: výhra domácích

S absencí střelce Ženíška to bude pro domácí těžké, ale i tak to dotáhnou k výhře.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Zápas sousedů v tabulce skončí smírem

Tip: výhra domácích