4:1
(1:0)
60. M. Kapolka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 10:30

20.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvod druhého poločasu rozhodl celý zápas


Branky


10. J. Pařízek , 47. R. Polanský , 52. J. Kladrubský (p.) , 56. T. Bečvář - 60. M. Kapolka (p.)
16

Rezerva jihočechů prohrála na jaře pouze jedinkrát, když odjížděli v posledním kole z plzeňské Doubravky s prázdnou. Na úvod jara doma přivítali Klatovy se kterými se rozešli smírně po bezbrankové remíze. Následovala další remíza v Chebu, poté domácí vítězství proti Mýtu. Mariánské Lázně na jaře zatím ještě nevyhráli. Získali jediný bod v domácím zápase proti Katovicím, na úvodjara prohráli v Přešticích a v Klatovech. Domácí zápas s Mýtem je odložen na středu 20.4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze jednobrankové vedení pro domácí Dynamo

O úvodní výkop se postarali hosté z Mariánských Lázní. Za několik minut bylo rušno před bránou domácího brankáře. Nákop za obranu stíhal hráč žlutomodrých, brankář rezrvy vyběhl mimo vápno a trefil soupeře. Z videa není poznat jestli trefil míč nebo jensoupeře, rozhodčí byl ale toho názoru, že o faul se nejednalo. V 10. minutě získali hráči Dynama míč a mohli jít tak do otevřené obrany hostů. Míč za obranu dostal Jakub Pařízek, který vyslal svou střelou míč za záda brankáře soupeře - 1:0. Ve 37. minutě se domácí rezerva dostala k přímému volnému kopu pár metrů za vápnem. Zkušený kapitán jihočechů to vzal přímo na bránu, brankář soupeře vystihl kam míč poletí, a tak si připsal úspěšný zákrok. Za chvíli zkusili domácí jeden ze svých signálů od rohového praporku. Signál jim vyšel, ve vápně se objevil samotný hráč černobílých, jeho hlavičkový pokus vystihl mariánský brankář. Míč mu ale vypadl a hráči Dynama díky svému důrazu rozvlnili síť, pomezní rozhodčí ale vztyčil praporek, jednalo se totiž o ofsajd. V závěru poločasu se dostali do zakončení opět domácí, hostující brankář ale předvedl jeden ze svých reflexivních zákroků. Díky němu se šlo do šaten pouze za jednobrankového vedení domácích.

Efektivní začátek druhého poločasu ze strany černobílých

Jak skončilo první dějství, tak začalo i druhé. Rezerva Dynama se dokázaa prosadit už ve druhé minutě. Po ztrátě defenzívy Mariánských Lázní posla Bečvář do úniku Robina Polanského, který prostřelil brankáře soupeře - 2:0. V 50. minutě se dostali po tlaku do vápna, kde byl faulován budějovický hráč. Přes protsty modrožlutých se k pokutovému kopu postavil domácí zkušený kapitán Jiří Kladrubský, brankář sice směr vystihl, na míč ale nedosáhl - 3:0. Ani ne za pět minut zatáhl míč do vápna Malecha, který trefil pouze brankáře lázeňských. Míč se odrazil k Tadeáši Bečvářovi, který měl úlohu už snadnou - 4:0. Po hodině hry se hosté dostali ke standartní situaci ze strany. Po závaru domácích se hosté dostali k pokutovému kopu. Míč si vzal do rukou lázeňský penaltový sniper Martin Kapolka, který ani tentokrát nezklamal - 4:1. V poslední půl hodině se už nic nestalo, domácí svůj náskok nenavýšili, hosté už brankové manko nezmenšili. 



Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
D. Kerl [-] - Š. Pineau [-] , J. Kladrubský [-] (61. L. Perina [-] ) , J. Malecha [-] (83. J. Rataj [-] ) , J. Brabec [-] , R. Polanský [-] (67. A. Pech [-] ) , M. Coufal [-] (83. D. Šestauber [-] ) , D. Pravda [-] , J. Pařízek [-] , T. Bečvář [-] , V. Bízek [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - J. Dobřanský [-] (75. D. Cinkanič [-] ) , D. Samek [-] , F. Florian [-] - M. Kapolka [-] , M. Drahorád [-] , D. Pěček [-] (61. K. Maule [-] ) - P. Holub [-] - J. Nedbalý [-] (59. P. Kořistka [-] ) , M. Braun [-] , P. Šácha [-]

ŽK: 22. D. Pravda , 90. J. Rataj - 32. D. Pěček , 46. M. Drahorád , 78. K. Maule , 83. P. Kořistka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠTÍPEK Zdeněk - CICHRA Matěj, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Matěj Habart
Tip experta: výhra domácích

Rezerva Budějovic musí přestat ztrácet body, jestli chtějí udržet alespoň nějakou šanci na postup. Vyhrajou 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rezerva mladíků to zvládne za tři body.

Tip: výhra domácích